Ex-missi Bea Toivonen muistelee kohtaamistaan Trumpin kanssa – "Onneksi ei sattunut mitään"

Vuoden 2014 Miss Suomi tapasi tulevan presidentin Miss Universum -kisoissa.

Bea Toivonen, 24, tapasi Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin Miss Universum -kisoissa vuonna 2014.

– Hän kävi muutamaan otteeseen tervehtimässä meitä. Jotkut missikollegat kävivät useampaan kertaan juttelemassa hänen kanssaan. Meitä oli yhteensä 88 missiä, joten hän jutteli oikeastaan niiden kanssa, ketkä menivät hänelle juttelemaan, Toivonen muisteli parin vuoden takaista kohtaamista MTV.fille Westerback-koruliikkeen avajaisissa Helsingin keskustassa.

– Aika sellainen maailmanomistajan tuntuinen, aika rauhallinen mies. Kuvissa hän näyttää hoikemmalta kuin luonnossa. En olisi silloin voinut todellakaan kuvitella, että hänestä tulisi presidentti. Aamulla kun heräsin ja näin uutiset, se oli shokki.

Yli kymmenen naista ympäri maailman puhuivat vaalikampanjoinnin yhteydessä siitä, miten Trump on ahdistellut heitä. Vuoden 2006 Miss Suomi Ninni Laaksonen kertoi Ilta-Sanomille Trumpin kourineen häntä takapuolesta.

– Minulla ei ole sellaisia kokemuksia. En kyllä usko, että kukaan sellaisesta valehtelisi. Epämukavaahan se kohtaaminen oli, kun piti jäpittää ja olla parhaimmillaan koko ajan. Onneksi ei sattunut mitään.

Syksyllä takaisin Suomeen muuttanut Bea Toivonen elelee tällä hetkellä sinkkuna. Reilu vuosi sitten hän muutti muusikkomiehensä Jesse Smithin perässä. Pari kuitenkin erosi.

– Onnellinen sinkku olen. Pitää katsella rauhassa. Keskityn tällä hetkellä urheilemiseen ja töiden tekemiseen, Toivonen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat