Ex-miehet vierailivat Demi Mooren luona

Ex-miehet Ashton Kutcher ja Bruce Willis ovat vierailleet Demi Mooren luona. Näyttelijä joutui viime viikolla sairaalaan uupumuksen takia.

Näyttelijä Demi Moore joutui viime viikolla sairaalaan uupumuksen vuoksi. Tähti pääsi pois sairaalasta muutaman päivän päästä ja nyt ex-miehet ovat käyneet katsomassa häntä vuoron perään. Eilen Mooren luonva vieraili Ashton Kutcher, jonka käytöstä on aiemmin moitittu kylmäksi eksäänsä kohtaan.

Tänään Mooren luona vieraili Mooren ystävä ja entinen aviomies Bruce Willis, joka on ollut hyvissä väleissä Mooren kanssa myös parin vuonna 2000 sattuneen eron jälkeen. Willis on ollut niin hyvää pataa Mooren kanssa, että hän on vieraillut ystävänsä luona jopa silloin, kun Kutcher oli kuvioissa.

Willisin on kerrottu kehottaneen Moorea hakemaan apua jo aikaisemmin.

– Hän oli huolissaan Demistä ja halusi hänen voivan paremmin. Moni hänen ystävistään pyysi häntä hakemaan apua, mutta hän ei vain kuunnellut, People-lehti kertoo.

Moore toipuu tällä hetkellä Los Angelesin kotona, missä hän asuu yhdessä tyttäriensä Rumerin, 23, Scoutin, 20 ja Tallulahin, 17, kanssa. Moore on tukeutunut viime aikoina etenkin vanhimpaan tyttäreensä Rumeriin.

Sydänsurujen lisäksi Moore on huolissaan urastaan. Hänen uransa on mennyt alamäkeen viimeiset 18 kuukautta

– Demi on alakuloinen, sillä hänestä tuntuu, että hänen uransa on pysähdyksissä. Siitä on todella paljon aikaa, kun hän oli elokuvien päätähti, ystävä selittää.

Moore on viettänyt paljon aikaa tyttäriensä kanssa. Huhujen mukaan tähti haluaa antaa itsestään nuorekkaan kuvan, mikä voisi parantaa hänen uramahdollisuuksiaan.

Viime viikkoisen romahduksen takia Moore menetti roolin elokuvassa Lovelace, jossa hän näytteli feministi Gloria Steinemiä. Moore on korvattu Sarah Jessica Parkerilla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja