Ex-kuningas Albertin avioton tytär kohahduttaa – osallistuu ensimmäisenä prinsessana Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan

2:58
Jenni Poikelus ja Sami Helenius putosivat edellisviikolla Suomen Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta.

Belgian prinsessa Delphine nähdään pian tanssiparketilla.

Belgian ex-kuningas Albertille, 87, aviottomana syntynyt, prinsessa-tittelistään taistellut Delphine Boël, 53, tekee historiaa. Hän on ensimmäinen prinsessa, joka osallistuu maansa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun. 

– Hän tekee sen kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen, jolla tuetaan vakavasti sairaita lapsia, kertoo hoviasiantuntija Sara Ericsson.

Delphinen tanssipartneri on hollantilainen tanssija Sander Bos. Belgian kuningashovi ei ole kommentoinut prinsessan osallistumista julkisesti, mutta belgialaisten tiedotusvälineiden mukaan Delphinen tulevaan tanssikisataipaleeseen ollaan tyytymättömiä. Tavallisesti kuninkaalliset eivät ota osaa vastaaviin viihdeohjelmiin. 

Kyseessä on toinen kerta, kun kuninkaallinen osallistuu kyseiseen tv-formaattiin. Vuonna 2009 prinssi Emanuele Filiberto osallistui Italian versioon suositusta tanssikisasta. Prinssi voitti lopulta koko kilpailun. 

Delphine on taistellut koko ikänsä prinsessa-tittelistään, sillä ex-kuningas Albert ei tunnustanut tytärtään omakseen ennen kuin prinsessa haastoi hänet oikeuteen viime vuonna. Isyystesti paljasti, että Delphine on todella kuninkaan tytär.

Isyyden tunnistamisen myötä hän sai oikeuden käyttää "hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Delphine" -arvonimeä. 

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja