Ex-jenkkifutistähti kuoli 37-vuotiaana – yritti päästä viikonloppuna katkaisuhoitoon

Entinen amerikkalaisen jalkapalloilun ammattilaispelaaja Colt Brennan on kuollut 37-vuotiaana Newport Beachissa sijaitsevassa sairaalassa, uutisoi New York Times. Poliisin ja isän mukaan Brennan oli otettu sairaalahoitoon maanantaina sen jälkeen kun hän oli ilmeisesti niellyt fentanyyli-kipulääkettä.

Brennan oli hiljattain käynyt läpi neljän kuukauden mittaisen vieroitusohjelman. Viime viikonvaihteessa hän oli yrittänyt kirjautua katkaisuhoitoon, mutta ei ollut päässyt sisään, koska laitos oli täynnä.

– Yritämme laittaa palaset paikoilleen ja selvittää, mitä tapahtui, Brennanin isä Terry Brennan sanoi.

Brennan aloitti yliopistopelinsä Colorado Boulderissa 2003, mutta joutui lähtemään skandaalinkäryisissä tunnelmissa. Tammikuussa 2004 Brennanin naispuolinen naapuri syytti tätä pakottamisesta seksuaalisesta tekoon, varkaudesta ja luvattomasta tunkeutumisesta asuntoonsa. Seksirikossyyte kaatui oikeudessa, mutta Brennan joutui 2005 viikoksi vankilaan muiden syytteiden takia.

"Mahtavimpien päivien voima"

Brennan siirtyi 2005 Havaijin yliopistoon, missä hän nousi tähdeksi pelinrakentajana. Kaudella 2006 Brennan teki NCAA-yliopistosarjojen yhden kauden ennätyksen syöttömällä 58 touchdownia.

Brennan pelasi NFL-liigassa Washingtonissa 2008–2010 ja siirtyi sen jälkeen Oakland Raidersiin, joka pudotti hänet miehistöstään ennen kauden 2010 alkua.

Brennan joutui 2010 auto-onnettomuuteen, jossa hän sai päävamman ja mursi solisluunsa ja useita kylkiluita. Hänen peliuransa päättyi tähän.

–Olin täällä mukana 42 vuotta. Sinä aikana ei ole ollut pelaajaa, joka olisi tehnyt suuremman vaikutuksen niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Colt Brennan nosti tämän joukkueen tasolle, jolla se ei koskaan aiemmin ollut ollut. Colt oli Havaijin yliopiston mahtavimpien päivien voima, Havaijin yliopiston entinen apuvalmentaja Rich Miano sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja