Syyte: Amerikkalainen järkälehyökkääjä pakotti naisen seksiin kuorma-autossa

Amerikkalaisen jalkapallon huippusarja NFL:ssä Philadelphia Eagleasia edustanutta Josh Sillsiä syytetään törkeästä raiskauksesta ja kidnappauksesta, TMZ kertoo.

Väitetty uhri on kertonut poliisille yhdysvaltalaisen Sillsin pakottaneen harrastamaan suuseksiä kuorma-autossaan Ohiossa joulukuussa 2019.

Naisen mukaan Sills oli antanut hänelle ja hänen serkulleen kyydin takaisin serkun kotiin paikalliselta kahvilalta. Naisen mukaan Sills ei laskenut häntä ulos, vaan veti hänet takaisin sisään sen jälkeen, kun serkku oli jo poistunut kyydistä.

Sills aloitti naisen mukaan seksuaalisen väkivallan yrittämällä suudella häntä, minkä jälkeen Sills tarttui häntä niskasta, heitti penkille ja alkoi availla housun nappejaan.

Nainen kertoi käskeneensä Sillsiä toistuvasti lopettamaan tekonsa, mutta tämä pakotti hänet harrastamaan suuseksiä, "kunnes oli hoitanut asiansa".

Naisella oli poliisiraportin mukaan mustelmia kurkussa, huulissa, oikeassa korvassa ja vasemmassa jalassa.

Nainen ja Sills olivat molemmat tuolloin 21-vuotiaita. He olivat tunteneet toisensa vuosia ja olivat käyneet samaa high schoolia.

NFL hyllytti

Törkeästä raiskauksesta ja kidnappauksesta syytettävä Sills joutuu oikeuden eteen 16. helmikuuta, neljä päivää sen jälkeen, kun hänen edustamansa Philadelphia Eagles kohtaa NFL-mestaruusottelu Super Bowlissa Kansas City Chiefsin.

NFL on asettanut Sillsin hänen tapauksensa myötä hyllylle joukkuetoiminnasta. Sills ei saa harjoitella, pelata tai matkustaa joukkueen kanssa.

Sills, joka on tätä nykyä 25-vuotias, on edustanut Philadelphia Eaglesia viime vuodesta lähtien. Hyökkäyksen linjassa pelanneen järkäleen pituudeksi on kirjattu 198 senttiä ja painoksi 147 kiloa.

Lue myös:

    Uusimmat