Ex-jalkapallotähti toteaa joka seurassa olevan vähintään kaksi homoseksuaalia pelaajaa: "Silloin sanoin, että turpa kiinni"

Entinen Manchester United-tähti Patrice Evra sanoo, että jokaisessa seurassa on vähintään kaksi homoseksuaalia pelaajaa. 

Ranskan maajoukkueessa 81 ottelua pelannut 40-vuotias Evra on julkaissut omaelämäkerran, jossa käsittelee oman uransa lisäksi kentän ulkopuolisia aiheita, kuten rasismia ja homoseksuaalisuutta. Evra puhui kirjan julkaisun yhteydessä tehdyssä haastattelussa Le Parisienille homoseksuaalisuudesta jalkapallomaailmassa. 

– Joka seurassa on vähintään kaksi homoseksuaalia pelaajaa. Jos kuitenkin kerrot siitä jalkapallomaailmassa, niin sitten se on ohi, Evra totesi.

Evra kertoi tapahtumasta, joka sattui hänen pelatessaan Englannissa, kun henkilö halusi puhua joukkueen kanssa homoseksuaalisuudesta.

– Jotkut kollegoistani sanoivat, että se on heidän uskontoaan vastaan ja jos pukuhuoneessa on homoseksuaali mies, niin päästäkää hänet pois seurasta, Evra kertoi.

– Silloin sanoin, että turpa kiinni. Olen pelannut homoseksuaalien pelaajien kanssa. He avautuivat minulle kasvotusten, koska eivät uskaltaneet muuten puhua, Evra jatkoi.

Ranskalainen on pelannut Englannissa Manchester Unitedissa sekä West Hamissa, mutta ei halua kertoa, että kummassa seurassa tapahtuma sattui.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja