Ex-aviopari Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti: "Emme olleet edes avioliiton aikana koskaan näin hyvissä väleissä"

Ex-aviopari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen hoitavat esimerkillisesti välejään yhteisen tyttärensä Victorian vuoksi.

Kohueron myötä aikoinaan eronneet Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti ovat nykyään erittäin hyvissä väleissä. Eerikäinen oli jopa juontamassa Aitolehden uuden Yvette x Martinan -urheiluvaatemalliston lanseeraustilaisuudessa 15. kesäkuuta.

Paikalla oli myös Aitolehden nykyinen puoliso Stefan Therman.

– Emme olleet edes avioliiton aikana koskaan näin hyvissä väleissä. Näin tämän piti mennäkin, Eerikäinen kertoo tilaisuudessa.

Eerikäisellä ja Aitolehdellä on yhteinen 9-vuotias tytär Victoria, joka on ex-parin hyvien välien takana.

– Meidän lapsemme on voimavaramme. Tyttäremme ottaa meistä mallia. Onhan se elämä paljon helpompaa, että olet väleissä.

Lomailevat yhdessä

Eerikäinen tulee myös hyvin toimeen Aitolehden nykyisen kumppanin, Stefan Thermanin, kanssa. He viettävät jopa yhteisiä lomahetkiä.

– Se on meille normaalia. Myös viime kesänä olin heillä Stefun ja Martinan Hangon talolla. Se ei ole mikään ongelma. Tehdään silloin tällöin asioita, jossa ollaan kaikki yhdessä. Se on meille ihan luonnollista ja lapsillekin. Tykkään Victorian pikkusiskosta Isabellasta ja hän tykkää minusta.

Radiojuontaja antaa neuvon eronneille, jotka yrittävät saada välejään toimimaan.

– Kannattaa etsiä se tyyppi sieltä peilistä ja miettiä, että miksi olisi riidoissa? Mitä se auttaa ja ketä? Nykyään on niin paljon pahaa, rumaa ja ilkeyttä. Kaikki tällaiset asiat minimoituisivat, jos vanhemmat antaisivat hyviä esimerkkejä, mies kommentoi.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja