Eva Wahlströmin jalat lakkasivat tottelemasta Las Vegasin MM-ottelussa: ”Jännitys meni jalkoihin”

Ammattinyrkkeilyn MM-titteliään Las Vegasissa menestyksekkäästi puolustanut Eva Wahlström paljastaa, että jännitys otti hänestä vallan ratkaisemattomaan päättyneessä ottelussa amerikkalaista Ronica Jeffreya vastaan.

Wahlström säilytti WBC-liiton ylemmän höyhensarjan mestaruusvyönsä, kun yksi tuomareista antoi pisteet selvästi Jeffreylle, yksi niukasti Wahlströmille ja yksi jakoi ne tasan kaksikon kesken.

Ottelun alku ei kuitenkaan ollut lainkaan Wahlströmin odotusten mukainen. Tähän vaikutti sekä vastustajan yllättävä taktiikka että oma hermostuneisuus.

– En ollut parhaimmillani. Ottelin tosi, tosi hyvin, mutta minua kävi jännittämään, kun matsi lähti käyntiin. Jännitys meni jalkoihin enkä pysynyt ihan game planissa, Wahlström tunnustaa MTV Urheilulle.

– Minun piti enemmän lyödä ja jatkaa hyökkäystä, mutta jalat eivät suostuneet tekemään, mitä halusin tai mitä käskettiin.

Atleettinen Ronica Jeffrey ei saanut aiheutettua lyönneillään minkäänlaista vauriota Wahlströmiin, mutta ottelijana newyorkilainen oli hankala.

– Oletimme, että vastustaja liikkuu enemmän köysissä ja minä olen se, joka hyökkää enemmän. Mutta se kävikin toisin päin, joten minäkin aloin liikkua pois. Hän ei lyönyt yhtään lujaa, mutta räpelsi niin paljon, etten osannut reagoida siihen samalla tavalla kuin koviin lyönteihin, Wahlström kummastelee.

– Se oli odotettua, että hän oli tosi liukas. Onneksi oli paljon osaamista kokemuspussissa, mistä ammentaa, vaikken ollut ihan parhaimmillani, hän iloitsee.

Wahlström koki joulukuussa ammattilaisuransa ensimmäisen tappion irlantilaiselle Katie Taylorille. Tasatulos oli hänelle uran toinen 25 ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat