Eva Wahlström muistelee nyrkkeilyaikojaan – jakaa pysäyttävät speksit: "Painoin alle 60 kiloa, aamusyke oli noin 43"

Roosanauhan suunnittellut Eva Walhström muistaa kirkkaasti hetken, kun joutui sanomaan hyvästit syöpää sairastaneelle isälleen 1:23
Eva Wahström kertoi MTV Uutisille vuonna 2021, miten hän muistaa kirkkaasti hetken, kun joutui sanomaan hyvästit syöpää sairastaneelle isälleen.

Eva Wahlström lopetti ammattinyrkkeilyn vuonna 2020. 

Entinen nyrkkeilijä Eva Wahlström, 42, palasi Instagramissa 20. kesäkuuta ammattinyrkkeilyaikoihinsa ja kertoi siitä, miten hänen ajatuksensa pyörivät suurimmaksi osaksi vain lajin ympärillä vuodesta toiseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Se on jännä: niin kauan kuin nyrkkeilin, olin jollain lailla iätön. Olin 15 vuotta, 25 vuotta ja 35 vuotta, ja mun ajatukset pyöri suurimmaksi osaksi nyrkkeilyn ympärillä monen vuosikymmenen ajan. Painoin alle 60 kiloa, aamusyke oli noin 43 ja Cooperissa meni reilusti yli 3000 metriä. Se oli mun määritelmä, rankingin lisäksi, Wahlström kirjoittaa. 

– Haasteet, ilot ja unelmat liittyivät useimmiten lajiin, ja ne saattoivat olla samankaltaisia kuin vaikka junioripojalla, eivätkä niinkään liittynyt asioihin, mitä yleensä kohdataan tietyn ikäisenä. Tietysti koin paljon, mutta kaikki nyrkkeilyn ohella, Wahlström avautui. 

Jakamansa hymyilevän kuvan myötä Wahlström kertoo pysähtyneensä ajatukseen, että sellaiselta hän nyt näyttää aikuisena. 

– Että tällaisia ajatuksia mulla on, ja tällaisten asioiden kanssa kamppailen. Vaa'alla en käy, mutta housut kiristää, ja mulle riittää, että syke ylipäänsä löytyy. Mä oon 42 vuotta, mulla on omakotitalo ja iso perhe. Oon muka aikuinen, mut sisältä ihan lapsi, Wahlström kirjoitti. 

Wahlstörm avioitui nyrkkeilijä Niklas Räsäsen kanssa vuonna 2016. Parin ensimmäinen yhteinen lapsi, Elia, syntyi helmikuussa 2021. Lisäksi Wahlströmillä on vuonna 2009 syntynyt Leon-poika hänen aikaisemmasta liitostaan Pekka Kaislaman kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat