Eva Wahlström ja Niklas Räsänen paljastavat erikoisimmat lemmiskelypaikkansa – ohikulkijat yllättivät pariskunnan metsästä: "Meidän nyrkkeilijäthän ne täällä"

3:24
Eva Wahlström paljastaa, mitkä ovat erikoisimmat paikat, joissa pariskunta on yhteiselonsa aikana lemmiskellyt. 

Tuttu Juttu Show saa jatkoa lauantai-iltana. Ensimmäisessä jaksossa nähdään nyrkkeilijäpariskunta Eva Wahlström ja Niklas Räsänen.

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki Tuttu Juttu Show saapuu jälleen MTV3-kanavan lauantai-iltoihin 17.10. kello 21.00 alkaen. Legendaarista ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Uuden kauden avausjaksossa selviää, kuinka hyvin Eva Wahlström ja Niklas Räsänen todella tuntevat toisensa. Kilpakumppaneina on Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner

Wahlström ja Räsänen paljastavat ohjelmassa rohkeasti yksityiskohtia seksielämästään. Wahlström kertoo muun muassa, mitkä ovat erikoisimmat paikat, missä pariskunta on yhteiselonsa aikana lemmiskellyt. 

– Tuli niin hyviä juttuja mieleen, Wahlström nauraa kippurassa ja yrittää koota itsensä. 

– Flamingo-spassa on sellainen mutakylpy, joka keinuu. Toinen oli myös kylpylässä ja vartija tuli sanomaan meille, että nyt pitäisi poistua. Vastasin hänelle, että ei pysty.

– Kolmas oli sellainen, että olimme tulossa kotiin kilpailusta ja matkan varrella tuli jotain himoja ja tarpeita. Löysimme sellaisen metsätien ja olimme siinä jo matkalla vähän riisuneet vaatteita pois. Olin nojaamassa auton konepeltiin, kun yhtäkkiä joku perhe tuli ja sanoi 'kato meidän nyrkkeilijäthän ne täällä metsässä', hän nauraa.

Niklas Räsänen kertoo saman tarinan, ja Koivosalo antaa pariskunnalle historialliset kaksi ruusua. 

– Tämä oli Tuttu Juttu Show'n historian paras vastaus, saatte kaksi ruusua.

Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla lauantaisin 17.10. klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja