Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat nukkuneet jo vuosia eri huoneissa: "Käyn joka ilta peittelemässä Evan”

3:24
Eva Wahlström paljastaa, mitkä ovat erikoisimmat paikat, joissa pariskunta on yhteiselonsa aikana lemmiskellyt. 

Tuttu Juttu Show saa jatkoa lauantai-iltana. Ensimmäisessä jaksossa nähdään nyrkkeilijäpariskunta Eva Wahlström ja Niklas Räsänen.

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki Tuttu Juttu Show saapuu jälleen MTV3-kanavan lauantai-iltoihin 17.10. kello 21.00 alkaen. Legendaarista ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Uuden kauden avausjaksossa selviää, kuinka hyvin Eva Wahlström ja Niklas Räsänen todella tuntevat toisensa. Kilpakumppaneina on Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner

Wahlström ja Räsänen paljastavat ohjelmassa, että he ovat nukkuneet eri huoneissa jo vuosia. 

– Me ollaan nukuttu vuosia erillään, kun urheiltiin paljon ja uniongelmat olivat vahvasti läsnä. Se on jäänyt tavaksi. Huomasimme, että kaikki sujuu paremmin näin. Minä käyn peittelemässä Evan joka ilta, Räsänen kertoo. 

Ohjelmassa pariskunta avautuu myös seksielämästään. Yllä olevalla klipillä Eva Wahlström paljastaa, mitkä ovat erikoisimmat paikat, joissa pariskunta on yhteiselonsa aikana lemmiskellyt. 

Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla lauantaisin 17.10. klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja