Eva Wahlström iskee kahdesta MM-tittelistä – "Matsin takana ei ole huomispäivää"

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström puolustaa WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-vyötään Englannin Sheffieldissä 8. helmikuuta. Vastaan astelee brittiläinen Terri Harper, jonka IBO-titteli on myös panoksena.

Asiasta tiedotti perjantaina promoottori Petri Paimander

– Olemme pystyneet lokakuisesta Espanjan-leiristä alkaen keskittymään tähän otteluun, ja Salossa sain lyötyä kehäruosteenkin pois. Todella hyvää kansainvälistä mestaruustason sparrivastustakin on luvassa kuun loppupuolelle viimeistelyharjoituksiin, joten uskon, että kykenen Sheffieldissä jopa koko urani parhaaseen otteluesitykseen, Wahlström toteaa tiedotteessa. 

Harper asuu puolen tunnin ajomatkan päässä ottelupaikasta, jääkiekkojoukkue Sheffield Steelersin kotihallista. Wahlström ottaa vieraskehän haasteen innoissaan vastaan.  

– Pikemminkin olen innoissani lähdöstä ulkomaille ottelemaan. Niin yleisön paine kuin ennakkosuosikinkin asema painaa Harperin hartioita, ja itsellä on vapautunut lähtökohta otteluun. Asenne on silti se, että matsin takana ei ole huomispäivää.

Harper on voittanut kaikki uransa yhdeksän ottelua. Hän on 16 vuotta nuorempi kuin suomalaisiskijä. Wahlströmin, 39, uran saldo on 23 voittoa, yksi tappio ja kaksi ratkaisematonta.

Lue myös:

    Uusimmat