Euroviisuissakin Suomea edustaneen Softengine-yhtyeen nokkamiehellä Topi Latukalla todettiin harvinainen syöpä

Softengine-yhtyeen Topi Latukalla todettiin harvinainen syöpä.

Suomea vuonna 2014 Euroviisuissa edustaneen Softengine-yhtyeen nokkamies Topi Latukka sairastui harvinaiseen syöpään. Latukka kirjoitti asiasta pitkän postauksen Instagramiinsa. Postauksessa hän kertoo raskaasta keväästä ja kesästään.

– Mulla on vasemmassa sääriluussa adamantinooma-niminen syöpä, joka on harvinainen luusyöpä, Laulaja aloittaa.

Postauksessaan hän kertoo, että näytteidenottojen, sekä syöpäkasvaimen takia luu on niin hauras, että sääriluu oli mennyt poikki, kun hän oli liukastunut mökillään.

– Onni onnettomuudessa murtuma joudutti prosessia ja lääkärit päättivät, että leikataan murtuma ja kasvain pois molemmat samalla kerralla, hän jatkaa.

Pitkässä tekstissään hän kertoo, kuinka luuta poistetaan 20 cm ja tilalle laitetaan metallia, sekä luuta toisesta jalasta. Laulaja on myös huojentunut, että syöpä ei ole ehtinyt levitä ja on varovaisen toiveikas, että selviää leikkauksella.

– Syöpä ei ole onneksi levinnyt ja pitäisi selvitä tuolla. Leikkauksesta toipumiseen ja kävelyn uudelleen opetteluun menee 6-12 kuukautta. Että tällaista, Latukka pohtii.

Hän pahoittelee, ettei ole viime aikoina jaksanut olla yhteydessä ystäviinsä ja lopettaa kirjoituksen nauruemojin kera.

– Lääkäri vinkkasi, ettei loppuvuonna kannata ajatella tekevänsä töitä, mutta katsotaan. Antakaa nyt pari kuukautta ainakin aikaa, ennen kuin pyydätte biisisessioihin.

Latukan seuraajat ja fanit riensivät kirjoittamaan lukuisia tsemppiviestejä laulajalle.




Lue myös:

    Uusimmat