Eurooppa-liigan finaalia varjostava tapaus kummastuttaa – "On vähän outoa"

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky peilaa Leijonien menestystä jalkapallomaajoukkueeseen:"Yhdessä tekemällä voi saavuttaa isoa" 5:00
Videolla Lukas Hradeckyn mietteitä omasta kaudestaan ja tulevasta.

Arsenal ja Chelsea kohtaavat keskiviikkona Eurooppa-liigan finaalissa Azerbaidzhanissa. Huippufinaalia varjostaa kuitenkin Arsenal-tähti Henrikh Mkhitarjanin tilanne, jota myös Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky kummastelee.

Eurooppa-liigan finaali järjestetään Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa. Arsenalin armenialaispelaaja Mkhitarjan ei matkustanut joukkueensa mukana finaaliin turvallisuussyiden vuoksi, sillä Armenian ja Azerbaidzhanin välit ovat kireät.

Mkhitarjan fanipaitoja kantavat Arsenal-kannattajat ovat jopa joutuneet Bakun poliisin pysäyttämiksi. Euroopan jalkapalloliitto on saanut jopa rajusti kritiikkiä osakseen siitä, että finaaliottelu pelataan Bakussa, minne seurojen kannattajienkin on hankala matkustaa. Myös Hradecky kummastelee tilannetta.

– On vähän outoa. Siellä on jopa faneja hänen paidallaan pysäytelty. Aika rajua, että se tuonne lyötiin. En ihan välttämättä allekirjoita pelipaikkaa, Hradecky kummastelee MTV Urheilulle.

Arsenalin ja Chelsean kaudet eivät sujuneet kotimaan kentillä odotetusti, joten kumpikin lontoolaisseura janoaa varmasti Eurooppa-liigan pyttyä omakseen. Arsenalilla riittää pokaalinkin lisäksi panosta, sillä Eurooppa-liigan voittaja lunastaa paikkansa ensi kaudeksi myös Mestarien liigaan, eikä Arsenal onnistunut saalistamaan paikkaa Valioliigan kautta.

– Arsenal tarvitsee voiton enemmän kuin Chelsea. Chelsealla ehkä laadukkaampi nippu jollain tapaa, mutta Arsenal varmaan haluaa Mestarien liigaan kanssa ja siinä on se isona panoksena heille, Hradecky summaa.

Lue myös:

    Uusimmat