Eurooppa-liigan alkulohkot on arvottu – ainoalle suomalaispelaajalle vastaan Mestarien liigankin voittanut jalkapallojätti

Eurooppa-liigan lohkot arvottiin perjantaina. Turnauksen ainoa suomalaisedustaja, Rangersiä edustava Glen Kamara saa vastaansa jalkapallojätti Portugalin Porton, Sveitsin Young Boysin ja Hollannin Feyenoord.

Porto on perinteikäs eurojoukkue. Se voitti kaudella 2003-2004 Mestarien liigan ja sillä on kaksi Uefa Cup/Eurooppa-liigan voittoa sekä Euroopan cupin voitto kaudela 1986-1987. Se on tällä hetkellä Uefan rankingissä peräti sijalla 10. Porto oli viime kaudella mukana Mestarien liigassa ja se voitti alkulohkonsa häviämättä peliäkään. Seura putosi lopulta puolivälierissä mestaruuden voittaneelle Liverpoolille.

Sveitsiläinen Young Boys oli myös mukana Mestarien liigassa viime kaudella. Se haali kovassa lohkossa (Juventus, Valencia, Manchester United) neljä pistettä. Se voitti kotonaan Juventuksen.

Feyenoord oli kaudella 2017-2018 Mestarien liigan lohkovaiheessa, jolloin se voitti ainoastaan yhden ottelun ja jäi lohkonsa jumboksi.

C More lähettää tällä kaudella kaikki Eurooppa-liigan ottelut, joista neljä on suomeksi selostettuina joka kierroksella. 

Lue myös:

    Uusimmat