Euroopan mestari löydettiin golfkentältä murhattuna – Hylätty golfbägi herätti epäilykset

Golfkentältä karmiva löytö – Euroopan mestari joutui murhaajan uhriksi 0:26

Naisten golfin amatöörien Euroopan mestaruuden voittanut Celia Barquin Arozamena löydettiin maanantaina kuolleena. 22-vuotiaan golfarin ruumis löydettiin Iowan osavaltiossa sijaitsevalta Coldwater Golf -kentältä.

Pääkuvassa CNN:n uutisvideo tapahtuneesta.

CNN kertoo epäilyksien heränneen, kun kentältä löydettiin hylätty golfbägi. Celia Barquin Arozamenan ruumis löydettiin jonkin matkan päästä varusteista. Poliisin mukaan nuoren golfarin ruumista oli pahoinpidelty.

Poliisi pidätti tiistai aamuna epäillyn 22-vuotias Collin Daniel Richardsin. Richardsia syytetään murhasta.

Barquin Arozamena voitti heinäkuussa naisten amatöörien Euroopan mestaruuden. Espanjalaisgolfari opiskeli Iowan osavaltion yliopistossa ja oli valittu Iowan osavaltion vuoden naisurheilijaksi. Hän myös kilpaili kesällä 2018 amatöörinä Yhdysvaltain naisten avoimissa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Barquin Arozamenaa muistettiin hänen kotikaupungissaan Puente San Miguelissa julisteella, jossa lukee "aina sydämissämme."

– Celia oli kaunis ihminen, jota kaikki hänen joukkuetoverinsa ja ystävänsä rakastivat, Iowan yliopiston naisten golfjoukkueen päävalmentaja Christie Martins sanoi CNN:lle.

– Tämä on traaginen ja järjetön tapaus. Menetimme lahjakkaan nuoren naisen ja suositun opiskelija-urheilijan, Iowan yliopiston rehtori Wendy Wintersteen suri.

Lue myös:

    Uusimmat