Euphoria-tähti Jacob Elordia tutkitaan radiotuottajan pahoinpitelystä

Australialaisnäyttelijä Jacob Elordia epäillään radiotuottaja Joshua Foxin pahoinpitelystä. 

Euphoria-sarjasta ja Saltburn-elokuvasta tuttu näyttelijä Jacob Elordi, 26, on kotimaassaan Australiassa poliisitutkinnan kohteena sen jälkeen, kun hänen väitetään pahoinpidelleen radiotuottaja Joshua Foxin lauantaina 3. helmikuuta. 

Elordin kerrotaan olleen hotellissa Sydneyssä, kun KIIS FM -kanavan The Kyle & Jackie O Show -ohjelman tuottajana toimiva Fox lähestyi häntä. Foxin maanantaiaamuna ohjelmassa esittämän tilannekatsauksen mukaan hän kysyi Elordilta, voisiko hän saada Jackie O:lle kylpyvettä tämän syntymäpäiväksi, mikä oli viittaus Saltburnin kohtaukseen, jossa Oliver (Barry Keoghan) katselee ensin salaa oven raosta kylpyammeessa masturboivaa Felixiä (Elordi) ja menee sitten ryystämään tämän kylpyvettä ammeen pohjalta. 

Elordi pyysi Foxia lopettamaan kuvaamisen ja poistamaan kuvamateriaalin, minkä jälkeen tilanne väitetysti eskaloitui.

– Kieltäydyn, koska tunnen oloni epämukavaksi juuri nyt, ja tämä on ainoa todiste. Ja sitten Jacob tavallaan vain sekoaa ja hän tavallaan työntää minut seinää vasten ja hänen kätensä ovat kurkussani, Fox sanoi The Kyle & Jackie O Show'ssa.

Varietylle antamassaan lausunnossa Uuden Etelä-Walesin poliisi sanoi tutkivansa asiaa.

– Eastern Beachesin poliisin aluekomennuskuntaan kuuluvat poliisit tutkivat asiaa sen jälkeen, kun miehen väitettiin joutuneen pahoinpidellyksi hotellin ulkopuolella Sydneyn itäisissä esikaupungeissa. Poliisille kerrottiin noin kello 15.30 lauantaina 3. helmikuuta 2024, että 32-vuotiaan miehen väitetään joutuneen 26-vuotiaan miehen pahoinpitelemäksi. Mies ei saanut vammoja. Tapauksen tutkimukset jatkuvat, poliisin tiedotteessa kerrotaan. 

Elordin edustajat eivät ole toistaiseksi vastanneet Varietyn kommenttipyyntöön.

Elordi näyttelee Euphoria-sarjassa Nate Jacobsia, Saltburn-elokuvassa Felix Cattonia ja Priscilla-elokuvassa Elvis Presleytä

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat