Eturivin poliitikot hehkuttavat Blind Channelia pääministeri Sanna Marinin johdolla – "Usko demokratiaan alkoi olla koetuksella…"

1:04
Tiesitkö? Pääministeri Sanna Marin on kova Euroviisu-fani - paljastaa suuren viisu-unelmansa Joonas Nordman Show'n haastattelussa

Suomen eturivin poliitikot riemastuivat Blind Channelin paikasta Euroviisujen finaalissa.

Myös Suomen eturivin poliitikot pääministeri Sanna Marinin johdolla innostuivat Blind Channel -yhtyeen finaalipaikasta, joka varmistui myöhään torstai-iltana Rotterdamissa järjestetyn Euroviisujen semifinaalin päätteeksi.

– Kyllä. Suomi, pääministeri Marin hehkutti heti finaalipaikan varmistuttua Twitterissä aplodein ja siniristilipulla höystettynä.

Myös liuta muita ministerejä seurasi Blind Channelin taivalta ja hehkutti yhtyeen finaalipaikkaa Twitterissä. Yksi heistä oli opetusministeri Jussi Saramo.

– Usko demokratiaan alkoi olla koetuksella. Go Blind Channel! Saramo twiittasi.

Myös puolustusministeri Antti Kaikkonen riemuitsi finaalipaikasta.

– Finaaliin! Kyllä! Kaikkonen twiittasi Suomen lipun kera.

– Hyvä Suomi ja Blind Channel! myös sisäministeri Maria Ohisalo iloitsi.

Niin ikään perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio tunnusti jännittäneensä torstai-iltana finaalipaikkaa loppuun asti.

– Tämähän meni jo jännäksi, mutta finaalissa ollaan. Tanskan veijarit olisin kyl voinu ottaa mukaan, Tavio arvioi.

Euroviisujen finaalia päästään jännittämään lauantai-iltana. Mukana on molemmista semifinaaleista kymmenen maan edustajat, mutta kaikkiaan voitosta kisaa 26 maata, kun automaattisesti mukana ovat isäntämaa Hollanti sekä viisujen suuret rahoittajat Saksa, Italia, Iso-Britannia, Espanja ja Ranska.

Euroviisujen finaali Ylen TV1-kanavalla lauantaina 22. toukokuuta kello 22 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja