Mainos

Etsitkö rakkautta? Hae mukaan uutuusohjelmaan!

Oletko kyllästynyt deittisovellusten pinnalliseen maailmaan?

Haluaisitko tulla huomatuksi muunkin kuin ulkonäkösi perusteella? Tahtoisitko tutustua syvällisemmin aitoihin ihmisiin ja löytää tosirakkauden? Anna meidän auttaa!

Etsimme sinulle täydellisiä kumppaniehdokkaita, joihin pääset tutustumaan viestien ja äänen välityksellä ennen kuin kohtaatte kasvokkain. 

Tutustumisen jälkeen saatte mahdollisuuden vahvistaa erityistä yhteyttänne saman katon alla upeissa puitteissa. Suhteenne koko potentiaali paljastuu, kun rakkaudelle annetaan aikaa ja mahdollisuus.

Mikäli kiinnostuit lähtemään mukaan elämäsi seikkailuun, hae rohkeasti mukaan ja kerro alla olevassa lomakkeessa avoimesti itsestäsi.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Kuvaukset toteutetaan loppukesästä 2023.

Jos hakemuksen tai liitteiden lähettämisessä on ongelmia, ota yhteyttä sähköpostitse: rakkausohjelma@banijay.fi


Kilpailijahaun tietosuojaselosteen löydät täältä. MTV Oy:n tietosuojaselosteen löydät tästä ja palveluiden käyttöehdot täältä. 

Huomaa, että MTV tekee yhteistyötä ulkopuolisen tuotantoyhtiön kanssa, joka vastaanottaa ja käsittelee henkilötietoja, joita kerätään ohjelmatuotannon ohjelmahaussa. Tuotantoyhtiö vastaa henkilötietojen käsittelystä ja siitä kertomisesta omalta osaltaan.


Lue myös:

    Uusimmat