Etkö raaski heittää rikkinäisiä sukkahousuja pois? Nämä piirteet paljastavat hamstraajan

Etkö raaski luopua sukasta, vaikka se olisi pariton? Sitähän voi tarvita vaikka askarteluun tai siivoukseen... Jos tämä on sinulle tuttu ajatus, olet todennäköisesti hamstraaja. 

Tyhjät jogurttipurkit, rikkinäiset sukkahousut ja pullon korkit eivät ole hamstraajalle roskia, vaan käyttöesineitä, joita voi vielä joskus tarvita.

Lievänä ilmiönä hamstraus ei ole hankala ongelma, se lähinnä vain tekee siivoamisesta haastavampaa. Jos et kuitenkaan voi nukkua sängyssäsi, koska se on täynnä tavaraa, ollaan jo hälyttävän hamstrauksen puolella. 

Oletko hamstraaja? Nämä merkit paljastavat totuuden:

1. Kaappisi ovat täynnä parittomia sukkia, yksinäisiä kahvikuppeja, kenkiä ja lapasia. 

2. Kodissasi on paljon tavaroita, joilla ei ole varsinaista paikkaa – ne ovat siellä, minne ovat sattuneet päätymään. 

3. Kodissasi on myös paljon tavaroita, joita et koskaan käytä. Et kuitenkaan voi heittää niitä pois, koska voit joskus vielä tarvita niitä. 

4. Et voi käyttää kotiasi, kuten se on tarkoitettu: sänky ja ruokapöytä on ensin raivattava tyhjäksi tavarasta, jotta niitä voisi käyttää. 

5. Säästät esineitä, koska pelkäät tunnetta, jonka koet sillä hetkellä, kun tarvitsisitkin pois heittämääsi tavaraa ja sitä ei enää ole olemassa. 

6. Sinulla on esineitä kodissasi, joilla ei ole varsinaista käyttötarkoitusta: säilytät niitä tietämättä sille syytä. 

7. Ostat tavaraa, jota et tarvitse, koska ajattelet antavasi ne lahjana eteenpäin. Kuitenkin ne jäävät ajelehtimaan kotiisi. 

8. Sinulla on laatikoita, jotka kulkevat mukana muutosta toiseen, mutta joita et koskaan käy läpi. 

9. Saatat hankkia uutta muistamatta, että omistat kyseisen tavaran jo entuudestaan. 

10. Jos jokin on tarjouksessa – tai vielä parempaa, ilmaista – et voi vastustaa sitä, olkoonkin, ettet tee ostoksellasi mitään. 

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat