Ethän sorru samaan virheeseen? Poliisin video paljastaa autoilijan vaarallisen mokan jo liiankin tutussa paikassa – "Tunnusti teon"

Vaarallinen suojatiemoka Helsingin ytimessä: Tästä rapsahti sakot 0:20
Katso tilanne videolta!

Ylikomisario äimistelee sitä, ettei valvonta tunnu tehoavan autoilijoihin kantakaupungin suojateillä. 

Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein kummastelee X-palvelussa sitä, ettei valvonta tai viestintä tehoa Pohjoisesplanadin suojateillä.

– Periksi ei tietenkään anneta, ylikomisario lupaa.

Pastersteinin jakamalla videolla autoilija sortuu klassiseen ja vaaralliseen suojatiemokaan, eikä anna tilaa suojatielle astelleelle jalankulkijalle, vaikka viereinen auto on hidastanut vauhtiaan.

Raportti kentältä: Jalankulkija suojatiellä, auton kuljettaja ei antanut esteetöntä kulkua. 14 päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tunnusti teon, Pasterstein kirjoittaa. 

Pohjoisesplanadilla törttöillään urakalla

Ylikomisarion turhautuminen siitä, ettei valvonta tehoa, on ymmärrettävää, sillä kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun autoilijat mokailevat Pohjoisesplanadilla. 

Vasta aiemmin tässä kuussa Pasterstein valitteli Pohjoisesplanadin olevan "liikennerikosten runsauden lähde". Tuolloin hän jakoi sosiaalisen median tilillään videon, jolta näkee, kuinka autoilija ei piitannut suojatielle astelleista jalankulkijoista. 

Lue myös:

    Uusimmat