Ärsyyntyneiden autoilijoiden tyhmänrohkea temppu Pohjoisesplanadilla tallentui videolle – poliisi: "On vain ajan kysymys, milloin..."

Ei näin! Autoilijoiden hermot paloivat Espan ruuhkassa 0:33
Autoilijoiden tyhmänrohkea temppu Pohjois-Esplanadilla tallentui videolle. Poliisi varoittaa toiminnan seurauksista.

Helsingissä keskustan ruuhkat ovat saaneet osan autoilijoista menettämään kärsivällisyytensä. Poliisin mukaan on vain ajan kysymys, milloin jotain sattuu.

Ylikomisario Dennis Pasterstein Helsingin poliisista julkaisi keskiviikkona videon, jolla näkyy, kuinka maastoauton kuljettaja kyllästyy kykkimään Pohjoisesplanadin ruuhkassa Kauppatorin laidalla ja koukkaa raitiovaunukiskoille.

– On vain ajan kysymys, milloin pelti alkaa rytisemään, Pasterstein toteaa.

Videon tilanteesta tekee erityisen vaarallisen se, että myös toinen autoilija päättää tehdä saman tempun, eikä yhteentörmäys ole kovin kaukana. Lisäksi aivan vieressä on jalankulkijoita suojatien reunassa odottamassa valon vaihtumista vihreäksi.

– Ei auta nyt muuta kun jonottaa ja odottaa, kikkailu vain sotkee ja vaarantaa liikenneturvallisuutta entisestään, ylikomisario valistaa.

Video on kuvattu eilen tiistaina.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos kertoi aiemmin tällä viikolla, kuinka alueen ruuhkat aiheuttavat vakavaa haittaa hälytysajoneuvoille, sillä pahimmillaan kadut ovat täysin tukossa.

Lue myös:

    Uusimmat