Mainos

Ethän sorru näihin ostoksiin Ikeassa käydessäsi?

Kirjailija Christophe Pournyn mukaan esimerkiksi patjat ja sisustustuotteet kannattaisi jättää Ikeaan. 

Perheen yhteiset Ikea-reissut ovat jo vitsi: lähdit hakemaan yhtä mattoa, ja palasit jalkalampun, lusikkasarjan, pehmoapinan ja muovisen, Knörtl-tyylisellä nimellä varustetun kipon kanssa.

Fox News haastatteli sisustuksesta kirjan kirjoittanutta Christophe Pournya, jonka mukaan jotkin tuotteet kannattaisi suosiolla jättää Ikeaan. Lue miehen listaus!

1. Lipastot

Muistatko vielä Malm-lipastoihin liittyneen kohun? Malm-lipaston kaatuminen on johtanut vuoden 2014 jälkeen kolmen pienen lapsen kuolemaan. Kaikki lapset olivat alle kaksivuotiaita. Jos et aio kiinnittää lipastoa seinään, jätä se suosiolla kauppaan.

2. Kodin pienet koristeet

Pourny muistuttaa, että se nätti, valkoinen kynttilänjalka on tullut tehtaasta, josta tuhansia ja taas tuhansia samanlaisia lähti matkalle kohti muita koteja. Jos haluat oikeasti ainutlaatuisen asunnon, hanki koristuksia esimerkiksi kirpputoreilta.

3. Vaatekaapistot

Pournyn mukaan edullinen ja kustomoitava vaatekomeromalli on itse asiassa kamala idea. Pourny perustaa tämän omaan kokemukseensa: mies osti itselleen vaatekaapiston, josta puuttuivat ruuvit ja seinäankkurit. Laatikostot eivät sopineet paikalleen. Mitat oli listattu väärin, joten kokoamisvaiheessa täytyi porata ylimääräisiä reikiä.

4. Patjat

Pournyn mukaan alle 400 dollarin, noin 350 euron, patjat sopivat vain väliaikaiseen käyttöön aikuisille. Patjoihin muodostuu helposti painaumia ja kuoppia, jotka pilaavat yöunet, mies vakuuttaa.

5. Lamput

Ikea on viime vuosina vetänyt runsaasti lamppuja markkinoilta, koska niissä on ollut erilaisia vikoja. Lamput voivat pudota, kaatua, hajota tai Gothem-lampun tapauksessa jopa johtaa sähköä valmistusprosessissa tapahtuneen virheen vuoksi.

Tästä näppärät vinkit kotiin:


1:14

0:36

Lähde: Foxnews.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.