Espanjalaislehti: Tässä päivä, jolloin FC Barcelona aikoo jälleen aloittaa joukkueharjoitukset

2:13
FC Barcelona pelasi toistaiseksi viimeisimmän ottelunsa Real Sociedadia vastaan 7.3. Lionel Messi ampui rangaistuspotkusta Barcelonan voittoon.

Muun muassa Espanjassa on koronaviruspandemian myötä voimassa ulkonaliikkumiskielto, minkä myötä urheilijat pitävät kunnosta huolta kotioloissaan. FC Barcelona on kuitenkin jo kaavaillut päivämäärää, jolloin joukkueharjoitukset voisivat jälleen pyörähtää käyntiin, kertoo espanjalainen AS-lehti.

Barcelonan fysiikkavalmentajat ovat AS:n mukaan hyvin tietoisia siitä, että kotiharjoitukset ovat riittämättömiä seuran huippupelaajille. Seuran pelaajien halutaan aikanaan sopeutuvan normaaliin harjoitteluun ainakin kahden viikon ajan, ja joukkueharjoituksien on kaavailtu alkavan huhtikuun 27. päivä.

Reunaehtona on, että Barcelona tulee aloittamaan joukkueharjoittelun vasta, kun viranomaiset ja Espanjan hallitus pitävät sitä sopivana, ilman että asiaan liittyy terveysriskejä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.