Esko Eerikäinen muistelee värikkäitä televisiokuvauksia Martina Aitolehden kanssa – poseeraavat kainalokkain sängyllä nostalgisessa kuvassa

8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään

Esko Eerikäisen seuraajat muistelevat lämmöllä ex-pariskunnan yhteistä televisio-ohjelmaa. 

Nykyisin radiojuontajana tunnettu Esko Eerikäinen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti olivat naimisissa vuosina 2007-2011. Suomalaiset saivat seErata pariskunnan elämää televisio-ohjelman muodossa.

Vuonna 2010 Sub-kanavalla nähtiin Martina ja Esko: Vauvakuumetta -sarja, jossa seurattiin heidän perhearkeaan. Vuotta myöhemmin sarjasta tuli toinen tuotantokausi, jossa seurattiin perheen matkaa kohti Eerikäisen kotimaahan Kolumbiaan. 

Eerikäisellä ja Aitolehdellä on yksi yhteinen tytär, Victoria

Eerikäinen julkaisi tänään Instagram-tilillään muiston kyseisiltä ajoilta. Ensimmäisessä kuvassa on ensimmäisen kauden promokuva, jossa ex-pariskunta makoilee kainalokkain sängyllä. Toisessa kuvassa Aitolehti poseeraa raskaana ilman rihman kiertämää, Eerikäisen peittäessä hänen rintojaan käsillä. Kolmannessa kuvassa ex-pariskunta poseeraa aistikkaasti kameralle. 

– FB feed ilmoitti että tästä on 10 v, kuka muistaa? Eerikäinen kyselee seuraajiltaan. 

(Voit selata kuvia sen vasemmalta.)

Eerikäisen päivitys on kerännyt hetkessä lukuisia kommentteja. 

– Sattuneesta syystä ihan hyvin muistissa. Iskussa parasta oli se hiukan käsikirjoitettu loppukohtaus jonka keksin lennossa, tuottaja Jupe Tuomola kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

– Niin parasta. Mä nauran aina ääneen kun kattelen teijän ihanan romanttista kanoottiajelua, eräs seuraajista muistelee sarjassa nähtyä legendaarista kohtausta, jossa Eerikäinen ja Aitolehti on kanoottiretkellä. Tilanteesta ei draamaa puuttunut, seuraaja kirjoittaa.  

– Siis miks mitään hyviä ohjelmia ei voida näyttää uusintana, kattoisin heti! kommenttikentässä kirjoitetaan. 

– Martina ei ole vanhentunut yhtään, sosiaalisessa mediassa ihmetellään. 

– Katsoin joka jakson ja Martinaa seuratessa vaan ihmettelin, että miten jollain voi olla noin samanlainen luonne, kun mulla, seuraaja kirjoittaa. 

Eerikäinen julkaisi heinäkuun alussa Instagram-tililleen koskettavan kuvan, jossa hän poseeraa Victoria-tyttären ja Aitolehden kanssa. 

kuvan julkaisun jälkeen Eerikäinen sai  poikkeuksellisen paljon tiedusteluja siihen liittyen, onko hän palaamassa yhteen Aitolehden kanssa. Eerikäisen mukaan häneltä tiedustellaan asiasta usein. 

– Niin paljon kuin mä Martinasta tykkään ja välitän, niin me ei olla siinä pisteessä oltu pitkään, pitkään aikaan, jossa me edes mietittäisiin tämmöisiä asioita. Kaksi eronnutta ihmistä voi olla hyviä ystäviä keskenään ja mielestäni tämä meidän juttu toimii paljon paremmin kuin mitä esimerkiksi koskaan avioliiton aikana toimi, Eerikäinen kertoi julkaisussaan. 
Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja