Esittääkö tämä pysti mielestäsi pelikaania? Venäläisopettajien härski palkitsemisseremonia saa hieraisemaan silmiä

Koulu jakoi oppilaille"isorintaisimman"ja"isopeppuisimman"palkinnon 1:54
Katso myös: Tämä koulu puolestaan aiheutti kritiikkiä jaettuaan oppilaille muun muassa "isorintaisimman" ja isopeppuisimman" palkinnot.

Venäläiset naisopettajat joutuivat palkitsemisseremoniassa koskettamaan fallosmaista palkintoa, joka järjestäjien mukaan esittää pelikaania eikä penistä. Hämmentävästä tilaisuudesta kertoo muiden muassa brittilehti Daily Mail.

Sahalinin saarella järjestetystä "Vuoden opettaja" -tilaisuudesta kuvatusta videosta on tullut nettikansaa hykerryttävä viraalihitti erikoisen yksityiskohdan vuoksi. Palkitulle opettajalle annettu palkinto nimittäin voisi olla seksikaupan hyllyltä napattu. Viimeistään pystin ympärille rakennettu seremonia saa hieraisemaan silmiään.

Videolla näkyy, kuinka naisopettajat saapuvat koskemaan penistä muistuttavaa pokaalia. Ainoa mies, joka järjestäjien mukaan pelikaania esittävää palkintoa koskee, asettaa kätensä esineen siipiä muistuttaville sivuille.

Harva näki "monitulkintaisessa" pystissä pelikaanin

Daily Mail kertoo, että paikallinen uutissivusto ASTV on kutsunut videota kiusalliseksi ja myös tilaisuuden järjestäjät ovat myöntäneet palkinnon olleen "outo" ja "monitulkintainen".

New York Postin mukaan ASTV kysyi 400 katsojalta, mitä nämä näkivät palkintopystin esittävän. Vain 25 prosenttia näki pelikaanin. Lähes puolet, 47 prosenttia, sen sijaan näkivät sen minkä somekin.

”Pelikaanin” voitti 44-vuotias historian ja yhteiskuntaopin opettaja Irina Saraikina. Pelkkään monitulkintaiseen patsaaseen hänen ei tarvitse tyytyä, sillä palkintoon kuuluu myös kaikki kulut kattava matka Lontooseen englantia opiskelemaan. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat