Esimerkillistä toimintaa ex-mieheltä – leikkasi entisen puolison nurmikon silkasta ystävällisyydestä: "He ovat eronneet 28 vuotta sitten"

Tämä tarina todistaa, että avioeron voi hoitaa myös sivistyneesti, eikä ero tarkoita sitä, etteikö toista voisi vielä lähes 30 vuoden jälkeenkin auttaa arjessa.

VIDEO: Eroon päädytään noin 10 avioliittovuoden jälkeen.

Texasilainen Codie LaChelle McPhate kertoi LoveWhatMatters-sivustolle epätavallisen ystävällisen tarinan eronneista vanhemmistaan. "Tässä on isäni leikkaamassa äitini nurmikkoa. He ovat eronneet 28 vuotta sitten", Codie otsikoi tekstinsä.

Pyyteetöntä lähimmäisen auttamista

Codien äiti ei itse pysty huonojen polviensa vuoksi leikkaamaan nurmikkoaan, eikä hänen nykyinen aviomiehensä töidensä takia ehdi. Nurmikon leikkasi sen sijaan Codien isä, joka on eronnut vaimostaan jo 28 vuotta sitten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Codien isä ei pidä itseään pyhimyksenä. Isä halusi vain näyttää jo aikuisille lapsilleen, että kaikkien pitäisi valita osoittaa ystävällisyyttä, aina kun siihen on tilaisuus.

Vanhemmat näyttävät esimerkkiä

Codie kertoo isänsä sanoneen, että vanhemmat olivat erotessaan sopineet, että kohtelisivat toisiaan edelleen kunnioittaen ja myötätuntoa tuntien – koska huolimatta siitä, miten avioliitto päättyi, jossain kohtaa he rakastivat toisiaan suuresti.

Jotta lapsista voisi kasvattaa ystävällisiä ja hyväntahtoisia ihmisiä, vanhempien tulisi erosta huolimatta näyttää esimerkkiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja