Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Esimakua Salkkareiden dramaattisesta syksyn avausjaksosta – turmapaikalla odottaa kammottava näky: "Älä katso sinne!"

18:16
Katso myös Salattujen elämien vastaavan tuottajan haastattelu! Marko Äijö paljastaa, miksi näin lohduttomaan juonenkäänteeseen päädyttiin.

Salatut elämät jatkuu uusin jaksoin kevätkauden päättäneen dramaattisen onnettomuuden jälkeen.

Suosikkisarja Salatut elämät palaa ruutuihin maanantaina, mutta syyskauden ensimmäiset jaksot ovat jo tänään perjantaina katsottavissa C Moressa.

Salkkareiden kevätkausi huipentui dramaattiseen kohtaukseen, jossa alttarille monien vaikeuksien jälkeen astelleet Camilla ja Aki sanoivat vihdoin tahdon. Pariskunta suuntaa häämatkalle helikopterilla, mutta kun he olivat jättämässä jäähyväisiä rakkaalle Pihlajakadulle, ilmeni kopterissa vika ja se syöksyi kohtalokkain seurauksin kotikadulle.

Pihlajakadun asukit todistivat järkyttävää onnettomuutta ja syöksyvät välittömästi tarkastamaan tilannetta.

Etujoukoissa ovat Taalasmaan perheen miehet, jotka kauhukseen löytävät kadulta ainoastaan järkyttyneen Jannen. Paikalle saapuu pian Kalle, joka ottaa kokemuksen syvällä rintaäänellä kriisitilanteen haltuunsa.

Kun Kalle saapuu kopterin alle jääneen auton luo, hän kohtaa järkyttävän näyn. Pian paikalle saapuu myös Elina, jolle Kalle esittää heti painokkaan pyynnön.

– Älä katso sinne, Kalle huutaa Elinalle.

Tämä ymmärtää välittömästi, mistä on kyse.

Onko mitään enää tehtävissä? Se selviää yllä olevalta videolta!

Salatut elämät jatkuu arkisin uusin jaksoin maanantaina 3. elokuuta kello 19.30 alkaen! Syyskauden ensimmäiset jaksot ovat katsottavissa C Moressa jo 31. heinäkuuta!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja