Esikoistaan odottava Salkkarit-tähti Johanna Anttila kertoo työskentelemisestä raskausaikana – äitiysloma alkaa jo häämöttää

Johanna Anttila kertoo rakkaimman Salkkarit-muistonsa 6:54
Johanna Anttila kertoo rakkaimman Salkkarit-muistonsa

Salkkarit-tähti Johanna Anttila odottaa esikoistaan ja jää pian äitiyslomalle.

Salatut elämät -sarjassa Joanna Lumijokea esittävä näyttelijä Johanna Anttila odottaa esikoistaan puolisonsa Juhan kanssa. Anttilan laskettu aika on maaliskuussa, mutta näyttelijä paiskii siitä huolimatta edelleen töitä suosikkisarjassa. Piakkoin edessä häämöttää kuitenkin äitiysloma.

– Hetken tässä ehdin vielä olla, maaliskuussa on laskettu aika, eli en kovin kauaa enää, hän kertoi MTV Uutisille Salkkareiden 25-vuotisjuhlissa.

Anttilan mukaan töiden tekeminen raskausaikana on sujunut yllättävänkin hyvin. Hän on säästynyt suurimmilta osin pahoinvoinnilta ja on jaksanut tehdä töitä kuten aiemminkin.

– Unen kanssa on välillä vähän haasteita, kun tämä pikkuinen elämöi masussa aina välillä, ja välillä pitää vaihdella asentoa ja muuta, mutta se on siihen tulevaisuuteenkin valmistautumista, kun silloin varmaan tulee yöheräämisiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Anttilan mukaan joku saattaa ehkä huomata joistakin Salkkarit-kohtauksista, että hän on niissä jo raskaana.

– Vähitellen aina yritetään keksiä kaikkia keinoja, että miten se masu sieltä piilotetaan. Mutta tällä tiimillä kun on 25 vuotta takana ja aika monta äidiksi tullutta, niin heillä on kyllä kokemusta siitä, että kaikenlaisia keinoja on keksitty, hän hymyili.

Anttilan ystävät ovat kehottaneet häntä panostamaan omaan aikaan ennen pienokaisen syntymää. Häntä on neuvottu käymään muun muassa yksin kahvilla ja elokuvissa, hieronnassa, treenaamassa sekä näkemässä ystäviään.

Oman ajan lisäksi näyttelijä aikoo pyhittää aikaa myös parisuhteelleen. 

– Olimme eilen treffeillä mieheni kanssa. Ihanaa ottaa ilo irti vielä niistä hetkistä. Kävimme myös joululoman aikana myöhästyneellä häämatkallamme, menimme jo melkein vuosi sitten naimisiin, hän kertoi. 

Millaista on ollut esittää Joannan viimeaikaisia, rankkoja kohtauksia? Entä mikä on Anttilan rakkain muisto Salkkarit-kuvauksista? Katso yllä olevalta videolta!

Salatut elämät palaa ruutuun MTV3-kanavalle ja MTV Katsomoon 29.1.

Lue myös:

    Uusimmat