Seuraa Johanna Anttilan viimeistä päivää Salkkarit-studiolla ennen äitiysvapaata! Tätä näyttelijä odottaa eniten uudesta arjesta

Näin sujui Johanna Anttilan viimeinen työpäivä Salkkarit-studiolla ennen äitiysvapaata 8:24
Hyppää videolla studiolle mukaan seuraamaan Johanna Anttilan viimeistä työpäivää ennen äitiysvapaata!

Näyttelijä Johanna Anttila jäi maaliskuun alussa äitiysvapaalle Salatut elämät -sarjan Joanna Lumijoen roolistaan. MTV Uutiset seurasi Anttilan viimeistä työpäivää studiolla. 

Salatut elämät -tähti Johanna Anttila odottaa esikoistaan ja vietti viimeistä työpäivää ennen äitiysvapaataan 1. maaliskuuta. Anttila näyttelee sarjassa Joanna Lumijokea. 

MTV seurasi Anttilan viimeistä työpäivää studiolla – yllä olevalla videolla sinäkin pääset tunnelmaan mukaan! 

Viimeinen työpäivä alkoi Konalassa aamuteellä, jonka jälkeen Anttila suuntasi hakemaan puvustamosta hahmonsa Joannan vaatteet. 

Vaatteidenvaihdon jälkeen näyttelijä meni maskeeraajan siveltimen alle. Anttila oli nähnyt juuri edellisyönä ensimmäistä kertaa raskautensa aikana unta synnytyksestä. 

– Olin oikeasti sitä edellisenä päivänä nähnyt hyvää ystävääni. Unessa olimme menossa linja-autolla laskettelemaan ystäväni kanssa ja yhtäkkiä vauva syntyikin siellä! Se oli maailman helpoin synnytys: huomasin vain, että täällä on jokin limainen, pieni tyyppi ja tajusin, että se on vauvani, Anttila kertoi maskeeraajalle unestaan. 

Loppuraskaudesta aiempaa hankalampi hengittää

Raskausaikana näyttelijä on voinut pääsääntöisesti hyvin, vaikkakin loppuraskaudesta hänellä onkin ollut hieman haasteita nukkumisen kanssa: vatsa on jo iso ja nukkuma-asennot rajallisia. Hänen on myös ollut aiempaa hankalampi hengittää, koska nenä on ollut tukossa. 

Anttila odottaa äitiyslomaltaan erityisesti hetkiä uuden tulokkaan kanssa. 

– On ihmeellistä, miten hänen kanssaan on nyt jo vuorovaikutusta, vaikka hän on vielä masussa. Tänäänkin aamulla olin aivan ihmeissäni, kun tunsin hänen pienen kantapäänsä ja hetken päästä pienen nyrkin, Anttila kertoi. 

Niin Anttilalla kuin hänen miehellään Juhalla on ollut kova pesänrakennusvietti raskauden aikana: kotiin on rakennettu hoitopiste, laitettu turvakaukalo jo valmiiksi autoon ja tehty muita tarpeellisia hankintoja. 

Tuleva äiti yllätetään

Maski kestää yleensä tunnin, ja tuona aikana laitetaan hiukset sekä meikki ja muututaan roolihahmoksi.

– Täällä soi usein 80–90-luvun musiikkia, ja välillä vähän tanssitaankin, Anttila kertoi maskihuoneessa.

Anttilan työpäivä sisälsi kaksi kohtausta, jonka jälkeen hänet yllätettiin lahjalla työryhmän toimesta. 

– Kiitos kaikesta! Tulee ikävä. Mikä pieni pupu täällä on – hän pääsee nukkumaan tämän kanssa, Anttila ihaili saamiansa lahjoja.

Hyppää videolla studiolle mukaan seuraamaan Johanna Anttilan viimeistä työpäivää ennen äitiysvapaata!

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat