Mainos

Esiinnyin sinkkunaisena - olisin päässyt kymmenille treffeille

Nainen saisi melko helposti seuraa netistä, mikäli pieneen testiini on uskominen. Esiinnyin Suomi24-sivuston treffipalstalla 29-vuotiaana sinkkunaisena, joka etsi sitä oikeaa miestä jakamaan arjen iloja ja suruja.

Testasin, kuinka paljon saisin viestejä, jos panostaisin mahdollisimman houkuttelevaan treffi-ilmoitukseen. Ja treffipyyntöjä todella sateli.

– Täytyy sanoa että sulla on aivan tajuttoman kauniit silmät:) Kukas olet?

– Hauskaa päivää, nätti tyttö! Kaunis kuvasi ja kiva profiilisi mut pysäytti.

Tässä vain muutama viestejä, joita sain Suomi24-sivuston treffipalstalla.

– Selailin tässä ajankuluksi ja törmäsin profiiliisi. Vaikutat fiksulta ja kiinnostavalta joten aattelin kysyä josko haluaisit jutella ja tutustua?

– Moi sä oot hyvännäköinen:)

Laitoin noin viikko sitten treffi-ilmoituksen, jota varten manipuloimme mahdollisimman aidonnäköisen naisen kuvan, joka muokattiin monista eri kasvoista. Kuvailin treffiesittelyssä itseäni muun muassa liikunnalliseksi, rohkeaksi, seikkailunhaluiseksi, hassuksi ja onnesta haaveilevaksi naiseksi. Kerroin, että haluan muun muassa miehen, jonka syliin voisin nukahtaa iltaisin.

Tämä esittely todella tärppäsi. Muutamassa tunnissa tuli parisenkymmentä yksityisviestiä, joissa kyseltiin kuulumisiani, ja useimmat pyysivät minua myös treffeille. Kaikki viestit olivat asiallisia, ja moni kehui ulkonäköäni. Vajaassa viikossa sain yhteensä noin 40 yksityisviestiä - kaikki seuraa hakevilta miehiltä.

Luin jokaisen viestin, mutta yhteenkään niistä en vastannut. Tarkoituksenani ei ollut huijata ketään lemmenkipeää sen enempää.

Varsinais-Suomen nettipoliisi Ville Lahden vinkit: Näin toimit, kun epäilet huijausta:

Miehellä ei tärpännyt

Minulla oli vajaan viikon ajan myös toinen profiili, jossa esiinnyin 29-vuotiaana miehenä, joka etsi naisseuraa. Yritin tehdä myös tästä profiilista mahdollisimman houkuttelevan mielenkiintoisella tekstillä ja kuvalla, joka oli manipuloitu monista kasvoista.

Vaan yllätyksekseni en saanut yhtäkään viestiä. Ehkä miehet lähestyvät naisia herkemmin netissä. Muuta syytä tähän en keksi.

Varo huijareita!

Netti on nykyään pullollaan mitä erilaisempia treffisivustoja. Esimerkiksi deittisivustot.com on listannut lähes 30 Suomessa toimivaa treffipalvelua. Niistä voi hakea seksiseuraa, ystävää ja elämänkumppania.

Yhä useammin sivustot ovat erikoistuvat tiettyihin kohderyhmiin. Näistä kuuluisimpiin kuuluu parisuhteessa eläville suunnattu treffisivusto Victoria Milan, jossa varatut voivat metsästää salasuhdetta. Monet seuranhakijoista ovat tosissaan liikkeellä, mutta on aina myös niitä, jotka huijaavat saadakseen esimerkiksi rahaa.

Nettien keskustelupalstoilta voi lukea, miten monet seuranhakijat ovat tulleet huijatuksi, kun he ovat lähettäneet rahaa netti-ihastuksilleen. Kaava on yleensä sama: ihastus ei koskaan saapunut tavattuun treffipaikkaan, vaan hän paljastui kaksinaamaiseksi huijariksi. Ja monet tuhannet eurot ovat hävinneet tielle tietämättömille.

Tosielämän rakkaustarinoita

Myönnän, huijasin itsekin nyt, mutta vain journalistisessa tarkoituksessa. Joka tapauksessa voisin väittää, että nettien treffisivustot ovat loistavia paikkoja etsiä elämänkumppania. Tiedän jopa pariskuntia, jotka ovat tavanneet Suomi24-treffisivuston kautta, ihastuneet, rakastuneet, menneet kihloihin, naimisiin ja saaneet lapsia. Ja elämä hymyilee yhä monelle heistä.

Se on totta, että netti on helpottanut monen ihmisen seuranhakua. Väitän kuitenkin, että jokainen netissä seuraa hakeva ei ole tosissaan liikkeellä, vaan pahat mielessä.

Mutta, mistäs sitä koskaan tietää, mistä se elämän rakkaus löytyy. Se voi löytyä netistä, työpaikalta tai vaikkapa tanssiravintolasta. Näyttöpäätteen ääressä voi kuitenkin kirjoittaa kuka tahansa ihminen, eikä toisesta saa varmuutta, ennen kuin tapaa hänet. Kenties sen oikean tai huijarin.

Maltti on hyvä pitää mielessä, kun etsii rakkautta netistä. Ei ole hölmöyttä olla varovainen.

MTV3 - Niko Ranta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.