Eroottinen novelli -kilpailu: Kirjoita ja voita!

Oletko pöytälaatikkokirjailija, jonka kokoelmista löytyy romanttisia ja eroottisia tarinoita? Elätkö mielikuvituksessasi jokanaisen seksikkäitä päiväunelmia? Haaveiletko kuumasta kohtaamisesta unelmiesi uroksen kanssa? Kirjoita tarinasi ylös ja osallistu Helmen novellikilpailuun!

MTV3 Helmi järjestää upean kilpailun, jossa etsitään parhaita eroottisia novelleja. Nyt sinulla on tilaisuus päästää mielikuvituksesi lentoon ja saada novellisi julkaistua Suomen suosituimmalla naisten verkkosivustolla!

Näin osallistut kilpailuun

Lähetäthän tarinasi word-tiedostona sähköpostilla osoitteeseen helmi@mtv3.fi.Kilpailuun voit osallistua 31.5.2011 asti. Laita sähköpostin aiheeksi Eroottinen novelli -kilpailu.

Eroottinen novelli -kilpailussa voit voittaa supersuositun Kaalimadon (arvo 59 euroa). Muistathan siis laittaa sähköpostiviestiin yhteystietosi. Helmen toimitus palkitsee parhaimmat tarinat ja ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti.

Kilpailuun voi lähettää vain ennestään julkaisemattomia tarinoita. Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ilman eri korvausta. Tarinan yhteydessä mainitaan kirjoittajan nimi, mutta voit osallistua kilpailuun myös nimimerkillä.


Lue myös


MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja