Mainos

Eroottinen novelli: Moottoritie on kuuma

Istun autossani hikisenä. On keskikesä ja ajan pitkin kuumaa asfalttia moottoritien ruuhkaisessa letkassa. Kuuntelen radiossa soivaa musiikkia ja olen hieman turta. Toiset ihmiset ne ovat lomalla, minä taas palaan töistä päivästä toiseen, ilman että lomista olisi tietoakaan. Tämä sama rutiini ei miellytä minua lainkaan ja on niin kamalan kuumakin.

Poikkean pian jonnekin huoltoasemalle ostamaan juotavaa.

Haettuani autiolta, lähes kuolleelta ja huomaamattomalta huoltoasemalta viileän cokiksen, jään bensan katkuiseen pihaan sitä nauttimaan. Mikään ei saa minua vielä siirtymään kuumaan autoon, vaan haluan pitkittää matkaani tahallisesti. Kuin härnätäkseni tyhjänä ammottavaa pihaa, kävelen ympäriinsä ja näen bensatankilla seisovan moottoripyörän. Omistaja on ilmeisesti maksamassa, koska pyörä seisoo yksinään, satulaansa kutsuvana. Lähestyn moottoripyörää mitään ajattelematta. Kuin aurinko olisi sekoittanut tänään pahasti pääni, nousen kuumalle satulalle istumaan.

Hameeni nousee hieman ylöspäin ja paljastaa reisieni muodot kaiken kansan nähtäville. Tunnen pikkuhousujeni lävitse kuuman nahkaisen satulan vasten jalkoväliäni. Tarraudun kiinni kahvoihin ja suljen silmäni aurinkolasieni alla. Miten nautittavaa olisikaan huristella tällaisella menopelillä kuumalla ilmalla. Ainakin ilmanvaihto toimisi. Pitäisiköhän ostaa itselleni tällainen, kun ei lomistakaan ole tietoa.

En huomaa lähestyviä askeleita, muuten niin autiolla pihamaalla. Tunnen kuinka joku tarrautuu minuun äkisti ja käynnistää samalla moottorin. Hätäännyn hetkeksi, mutta silloin olemmekin jo liikkeessä. Huomaan istuvani edelleen moottoripyörän selässä ja se painaa kovaa kohti moottoritien liittymää.

– HEI, päästä mut pois, huudan.

– Kokeilin vain istua sen päälle, en tarkoittanut mitään pahaa ! Mun pitää mennä takaisin!

Vauhti vain lisääntyy ja tarraudun pyörään kiinni entistä kovemmin. Pelkään että putoan ja olen yhtäkkiä aivan hereillä.

Tuntui kuin olisin äsken toiminut kuin unessa. Iskee paniikki, istun oudon moottoripyörän kyydissä moottoritiellä, takanani joku jota en uskalla vauhdissa edes vilkaistakaan. Minunhan pitäisi oikeasti ajaa tällä hetkellä kotia kohden. Olen vain töistä tulossa, kuten joka päivä ennenkin. Vauhti hidastuu hieman ja käännymme pois pikkutielle. Olen jännityksestä aivan kankeana, mutta jo hieman rentoutuneempi. Hullu ajatus valtaa mielen ja alan jopa hieman nauttia tilanteesta. Tämähän on kuin seikkailu.

Pian hän varmaan ajaa minut takaisin huoltoasemalle. Miksi en siis ottaisi tästä ajasta kaiken irti. Harvoin sitä pääsee moottoripyörän kyytiin ja näin hienona päivänä vielä.

Tunnen kuinka ohut paitani liimautuu tuulessa vasten ihoani ja oloni on jollakin tapaa viehättävä. Vauhti hiljenee edelleen ja nyt uskallan jo liikahtaa. Mies takanani kysyy onko kaikki hyvin, vastaan että "ihan ok, mikäs tällaisessa vauhdissa, kun ei ole kypärääkään päässäni". Tukka takana hulmuaa ja kallistan päätäni hieman taaksepäin. Mies huomaa, kuinka alan nauttia tästä ja yllättäen nojautuu aivan kiinni minuun. En pistä vastaan vaan annan hänen olla aivan niin lähellä, että tunnen hänen partavetensä tuoksun ja kuulen hengityksen kypärän alta. Vilkaisen varovasti taaksepäin ja näen nauravat silmät ja komean miehiset kasvot.

Hän siis leikittelee kanssani, minua hymyilyttää. Voimakas eroottinen tunne valtaa minut ja vaistoan latauksen välillämme. Kallistun hieman taaksepäin ja painan lantioni vasten tuota salaperäistä vartaloa. Taidan olla hieman hullu ja auringon pistoksen saanut, mutta nyt mentiin. Otetaan tästä matkasta kaikki irti.

Mies ajelee rauhallisesti, mutta silti pidän lujasti kiinni. Yhtäkkiä mies irrottaa toisen kätensä ja valuttaa sen alas paljaana loistavalle reidelleni. Tunnen kuinka ihoni nousee kananlihalle, vaikka en suinkaan palele. Tuo kosketus tuntuu houkuttelevalta ja on täynnä jännitystä. Hän siirtää hiljaa kättään pitkin reiden pintaa ja nostaa sen ylös vatsalleni.

Epäröin hetken, että pitäisikö minun vastustella tällaista lähentelyä, mutta toisaalta minkä minä voin edes tehdä. Istun miehen satulassa, hame korvissa, jossakin missä en ole ennen ollut. Miehen käsi siirtyy hiljaa alemmas ja salaman nopeasti vedän käteni hänen kätensä päälle estääkseni sitä valumasta haaroihini. EI!- pamahtaa mieleeni, mutta rauhoittava käsi sivelee jälleen vatsaani, kiihottavasti. Tuskin pysyn kyydissä mukana, kun ihoni jo kaipaa tuota kosketusta joka puolella. Hetken rauhallisesti hyväiltyään vatsaani, mies nostaa käden ylöspäin kohti rintojani. Palaa kuitenkin alas vatsalle, koskettamatta rintaa. Huokaan pettyneenä, rintani pusertuvat kovina ja latautuneina odottaen tuota houkuttelevaa käden kosketusta. Mielessäni kutsun kättä ylemmäs. Se ei kuitenkaan nouse vaan mies irrottaa otteensa ja palaa ohjaamaan. Käännymme risteyksessä ja hän tarvitsee molempia käsiään. Pysähdymme hetkeksi odottamaan autoa ja samalla mies korjaa asentoaan istuimellaan.

Matkamme jatkuu läpi maaseudun rauhan. Satunainen vastaantuleva auto ajelee vastaan, muuten on hiljaista. Mies siirtää kätensä takaisin syliini. Olen jo aivan valmis mihin vain. Odotan käden liikettä ja se alkaakin tutkia vartaloani helläsi ja hyväillen.

Hän koskettaa rintaani, tuntee kovettuneen nännini, puristaa hieman sen pyöreyttä ja siirtyy varovasti toiseen. Minä puristan vain kädet kosteana metallista ohjainta. Miehen käsi valuu alas vatsalle ja jatkaa matkaansa alaspäin.

Tahaton äännähdys pääsee huuliltani, kun mies kajoaa jalkoväliini. Kuuma satula ei tunnu enää kuumalta vaan huomaan olevani täysin kiihottunut ja kostea. Miehen sormet hakevat tottuneesti klitorikseni ja pyörittävät hyvin hellästi sen päätä. Vavistus käy läpi vartaloni ja tarraan entistä kovemmin kiinni pyörään. Miehen sormet tuntuvat taivaallisen ihanalta ja tottuneesti hän koskettaa sormillaan minua hyväillen huulteni kosteaa väliä.

Siirrän itseäni hieman niin, että hän pääsee yhä alemmaksi ja tunnen kuinka hän upottaa sormensa syvälle kosteaan aukkooni. Hengitykseni on jo huohottavaa ja minulla on tekeminen siinä että pysyn kyydissä. Onnekseni mies tukee minua reisillään ja voin nojautua niihin turvallisesti. Käsi tekee uskomattomia liikkeitä, en kohta enää pysty pidättelemään itseäni. Ajatukseni karkaavat ilmaan ja tunnen vain nuo sormet sisälläni jotka kiihkeästi vaativat saada jotain, joka pian räjähtää ulos. Koko viikon työpaineet ovat kohta tiessään ja tunnen kuinka ne vaativat jo ulospääsyä sisältäni. En voi enää pidätellä itseäni vaan huudan huutoni ulos lauetessani siinä moottoripyörän selässä, salaperäisen miehen sylissä. Keskellä maaseutua, enkä edes tiedä montako autoa ajoi siinä ohitsemme.

Rauhoituttuani, huomaan olevamme tutulla seudulla ja huoltoasemani näkyy jo kauempana. Olemme siis perillä, olikohan tätä matkaa lainkaan? Kuulen korvissani vain moottoripyörän hurinan ja reidelläni suuren ja lämpimän käden.

Jokaisen iltana poikkean tuolle yksinäiselle huoltoasemalle työmatkallani, mutta koskaan siellä ei enää näy moottoripyörää parkissa. Oliko se kuuman kesän unta vai totta? Mitä enemmän aikaa kuluu, tuntuu se yhä epätodellisemmalta...

Kirjoitus on Helmen fantasiakilpailun satoa

Tule erotiikkaostoksille Helmi-kauppaan!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.