Eronnut Nanna Karalahti kertoo ex-parin arjen käytännöistä: "Ostin yksin aikoinaan meidän kotimme"

Nanna ja Jere Karalahti nauttivat lapsiensa kanssa viettämästä ajasta 0:41
Nanna Karalahti haastatelussa aiemmin Jere Karalahden kanssa.

Nanna Karalahti kertoo elämäntilanteestaan Instagramissa.   

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti laittoivat avioerohakemuksen vireille 4. heinäkuuta. Hakemus on jätetty yhdessä ja puolen vuoden harkinta-aika on käynnistynyt heti.

Nyt Nanna vastaa Instagramin Tarinat -osiossa hänelle lähetettyihin kysymyksiin. Karalahti kertoo kevään olleen hänelle erityisen raskasta aikaa. 

– Kevät oli rankkaa aikaa eikä pelkästään eron osalta, oli myös paljon kaikkea muuta isompaa huolta ja murhetta. Tällä hetkellä on kuitenkin kirkas valo tunnelin päässä ja helpottunut olo, vaikka kovan kevään jälkeen väsymys välillä tukkii keveyden. Luotan kuitenkin kaikkeen hyvään enemmän kuin koskaan aiemmin. 

Nanna myös kertoo, että lasten isä tulee olemaan paljon heidän yhteisten lastensa kanssa. Hän aikoo puhua lasten kanssa perheen uudesta arjesta. 

– Kun arki alkaa ja reissut tasaantuvat, niin Jere tulee olemaan paljon lasten elämässä ja arjessa mukana. Mikään ei ole lapsille tärkeämpää kuin hyvät suhteet isään ja äitiin ja vanhempien keskinäinen energia. 

– Toki erot ovat aina hirveitä, mutta välillä väistämättömiä. 

Nanna jää asumaan parin yhteiseen kotiin, jossa lapset ovat kasvaneet. 

– Minä ostin yksin aikoinani meidän kotimme. 

Lue myös:

    Uusimmat