Mainos

Ernest Lawson paljastaa, millaisia yllätyksiä järjestää vaimolleen – turvautuu ovelaan taktiikkaan

3:24
Ernest Lawson hauskuutti keväällä Putouksessa.

Ernest Lawson nähdään uuden viihdeohjelman juontajana.

Uutuusohjelma Huuma yllättää ja ilahduttaa syksyllä MTV3-kanavalla. Ohjelma perustuu brittiläiseen Ant & Dec's Saturday Night Takeaway -ohjelmaan, ja sen juontajina nähdään Ernest Lawson, Roope Salminen ja Jenni Kokander.

Lawson kertoi MTV:n syysohjelmien lanseeraustilaisuudessa, että ohjelman tarkoitus on tuoda iloa sekä kotikatsojille että studioyleisölle. Hän korostaa, ettei ohjelman tarkoitus ole tuoda takaisin kymmenen vuotta sitten televisiossa nähtyä Huuma-ohjelmaa, vaan uusi Huuma perustuu täysin brittiläiseen esikuvaansa.

Ohjelmassa nähdään erilaisia yllätyksiä, joita ihmiset ovat toivoneet läheisilleen. Lawson iloitsee siitä, että ohjelmassa on mahdollisuus toteuttaa suuriakin unelmia.

– Luvassa on tarinoita, jotka herkistävät sekä juontajat että kotikatsojat.

Lawson nauttii yllätysten järjestämisestä, mutta on itse liian epäluuloinen yllättyäkseen.

– Minua on vaikea yllättää. Sitä on kokeiltu monta kertaa. Kun vaikka synttärit lähestyvät, muutun vähän epäilevämmäksi. Sen takia olen pari kertaa arvannut etukäteen, jos minulle on järjestetty jotain, hän kertoi.

Lawson järjestää mielellään yllätyksiä puolisolleen. Jotta yllätys onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, hänellä on tapana jättää harhaanjohtavia vihjeitä esimerkiksi tietokoneelle.

– Vaimo saattaa luulla, että olen ostamassa vaikka imuria, mutta oikea lahja onkin jotain paljon kivempaa.

Lawsonin sketsihahmo Pentti Olavi Liitikkovoitti Putouksen edellisen kauden sketsihahmokilpailun. Menestyksen myötä keikkoja on riittänyt. Hahmo on esiintynyt hyvin erilaisissa tapahtumissa, kuten työpaikkojen juhlissa ja lastentapahtumissa.

– Ihanaa nähdä, että Pentti saa kaikki nauramaan, Lawson hymyili.

Huuma MTV3-kanavalla syksyllä 2019.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja