Erling Haaland sai puoliajalla erikoisen pyynnön – vastustajan kapteeni rikkoi etikettiä häpeilemättä

Young Boysin Ali Camara pelasi varman päälle – pyysi Erling Haalandilta pelipaitaa jo puoliajalla 0:13
Young Boysin kapteenilla oli asiaa Erling Haalandille matkalla pukusuojaan – Erling Haaland suostui pyyntöön kesken pelin

Manchester City varmisti tiistaina paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä, kun se voitti kotikentällään sveitsiläisen Young Boysin 3–0. Jatkopaikka vaikutti varmistuvan Young Boysin kapteenin Ali Camaran eleen perusteella jo puoliajalla.

Ensimmäisellä puoliajalla rangaistuspotkusta osunut Erling Haaland oli taukovihellyksen jälkeen matkalla pukusuojaan, kun hyökkääjää 45 minuuttia merkannut ja varjostanut Camara esitti pyynnön, johon Haaland suostui pienen arkailun myötä.

– Et voi tehdä näin, Haaland sanoi Daily Mailin mukaan.

Jalkapallon perinteisen etiketin mukaisesti pelaajat ovat vaihtaneet paitoja ottelun jälkeen.

Haaland on takonut 34 Mestarien liigan ottelussaan silmittömät 39 maalia. Tiistain osumat olivat hänelle kuluvan kauden kilpailussa kolmas ja neljäs. Norjalainen sijoittui hiljattain vuotuisessa maailman parhaan pelaajan Ballon d'Or -gaalassa toiseksi Lionel Messin jälkeen.

Young Boys on lohkossa neljäntenä kerättyään Crvena zvezdan tavoin yhden pisteen. Cityn lisäksi myös Leipzig varmisti tiistaina jatkopaikan vierasvoitollaan Belgradista.

Maalikooste: Manchester City - Young Boys 1:10
Maalikooste: Erling Haaland ja Phil Foden johdattivat Manchester Cityn Mestarien liigan pudotuspeleihin