Erling Haaland jysäytti upean maalin: Manchester City teki historiaa ja marssi pudotuspeleihin – PSG:n tappio väänsi superlohkon mutkalle

Erling Haaland esitteli vasenta jalkaansa – norjalaisen illan toinen upotti Young Boysin lopullisesti 1:51
Erling Haaland esitteli vasenta jalkaansa – norjalaisen illan toinen upotti Young Boysin lopullisesti

Jalkapallon Mestarien liigan neljäs alkulohkokierros käynnistyi tiistai-iltana. Paikkansa pudotuspeleissä varmisti sveitsiläisen Young Boysin maalein 3–0 voittanut Manchester City.

Cityn hahmo oli kaksi maalia Etihadilla tehnyt Erling Haaland. Ensimmäisen norjalainen laukoi avausjaksolla pilkulta ja toisen näyttävällä vasemman jalan laukauksella toisella puoliajalla.

Haaland on tehnyt nyt Mestarien liigassa 34 ottelussa hämmästyttävät 39 maalia. Vierasottelussa Young Boysia vastaan kauden ensimmäiset kaksi maaliaan kilpailussa tehnyt Haaland tuplasi siis nyt kauden maalimääränsä Mestarien liigassa.

Mestarien liigan hallitsevan mestarin tappiottomien europelien putki on nyt 18 ottelua. Lukema on uusi englantilaisseurojen ennätys. Illan kierroksella Manchester Cityn lisäksi jatkopaikan varmisti Red Bull Leipzig, joka voitti vieraissa Crvena zvezdan Belgradissa maalein 2–1.

F-lohkossa AC Milan otti jatkohaaveidensa kannalta elintärkeät pisteet, kun se voitti kotikentällään PSG:n maalein 2–1. Rafael Leaon ja Olivier Giroud'n maalit olivat milanolaisten ensimmäiset Mestarien liigassa.

Olivier Giroud leimasi tavaramerkkinsä – AC Milan nousi 2–1-johtoon 1:44
Olivier Giroud leimasi tavaramerkkinsä – AC Milan nousi tappioasemasta 2–1-voittoon San Sirolla

Dortmund johtaa jännittäväksi äitynyttä F-lohkoa neljän ottelun jälkeen seitsemällä pisteellä. PSG on kuudessa pisteessä, AC Milan viidessä ja Newcastle neljässä. Pelaamatta on vielä kaksi ottelukierrosta.

Juttua muokattu kello 00.42. Lisätty maininta Red Bull Leipzigin jatkopaikasta.

Tiistain tulokset:

Dortmund - Newcastle 2–0

Shahtar Donetsk - Barcelona 1–0

AC Milan - PSG 2–1

Atletico Madrid - Celtic 6–0

Crvena zvezda - RB Leipzig 1–2

FC Porto - Royal Antwerp 2–0

Lazio - Feyenoord 1–0

Manchester City - Young Boys 3–0

Lue myös:

    Uusimmat