Erkka Westerlundilta pysäyttävä kommentti Leijonista ja Venäjästä – "Ei edes Kaapo Kakko"

Yksikään Leijonien MM-joukkueen pelaaja ei mahtuisi taitojensa puolesta Venäjän joukkueeseen, arvioi Suomen kolmesti jääkiekon MM-mitaleille valmentanut Erkka Westerlund.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen välierät 25.5.:

klo 16.15 Venäjä-Suomi C More Sport 1 ja MTV3
klo 20.15 Kanada-Tshekki C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Venäjä ja Suomi kohtaavat tänään lauantaina MM-välierissä, minkä yhteydessä venäläislehti Sport-Express kysyi, ketkä nykyisistä Leijonien pelaajista menisivät Westerlundin papereissa Venäjän joukkueeseen. Westerlund naurahti kysymykselle.

– Ei kukaan! Ei edes (Kaapo) Kakko, hän on meidän tulevaisuutemme. Kaapo saattaa saavuttaa supertähtienne tason, mutta ei vielä nyt, Westerlund sanoi.

Venäjän joukkueessa vilisee Aleksandr Ovetshkinin, Nikita Kutsherovin, Jevgeni Malkinin ja Jevgeni Kuznetsovin kaltaisia maailmantähtiä, muutamia mainiten.

Westerlund arvioikin, että Leijonien haaste kovenee Venäjää vastaan puolivälieräottelusta, jossa Suomi nujersi Ruotsin NHL-tähtiä pursuavan joukkueen jatkoajalla 5–4.

– Tilanne on sama kuin Ruotsia vastaan, jopa vaikeampi, koska teidän pelaajanne ovat paljon parempia. Katsotaan, pystyykö Venäjä pelaamaan joukkueena ja lyömään siinä Suomen.

Westerlund korostaa, että Suomelta vaaditaan jälleen työteliästä viisikkopeliä, kuten Ruotsia vastaan.

– Joukkueessa on 18 MM-kisadebytanttia, heidän motivaationsa on valtava. Nämä jätkät ovat todella nälkäisiä peleille ja voitoille!

Lue myös:

    Uusimmat