Erikoista: SM-liigamaalivahti lähtee viikonlopun pelikeikalle Keski-Eurooppaan – palaa heti takaisin Suomeen!

SM-liigaseura Mikkelin Jukurien maalivahti Juhana Aho lähtee tavanomaisesta poikkeavalle viikonlopun mittaiselle pelikeikalle Keski-Eurooppaan.

25-vuotias Aho tahkoaa lainamaalivahtina kaksi ottelua monikansallisessa EBEL-liigassa. Hän vahvistaa itävaltalaisseura Dornbirner EC:tä.

Ottelut pelataan perjantaina ja sunnuntaina. Aho palaa kuitenkin heti maanantaina Suomeen ja Jukurien vahvuuteen, mikkeliläisseura tiedottaa.

Aho on ollut Jukurien selkeä kakkosmaalivahti Sami Rajaniemen takana. Aho on nähty tolppien välissä tällä kaudella 13 ottelussa torjuntaprosentilla 89,5.

– Erste Bank Eishockey Liga on kova ammattilaissarja ja Aho saa näin alleen kovia pelejä, Jukurit perustelee Ahon keikkaa.

Aho on toistaiseksi tahkonnut koko uransa Suomessa. Hän on Dornbirnerin kolmas suomalainen maalivahti tällä kaudella. Seurassa ovat pelanneet tällä kaudella Rasmus Rinne ja Joni Myllykoski.

Jukurit nostaa väliaikaisesti 17-vuotiaan Eetu Randelinin tuuraamaan Ahoa edustusjoukkueessa. Mikkeliläiset kohtaavat perjantaina kotonaan JYPin ja lauantaina vieraissa Ilveksen.

Lue myös:

    Uusimmat