Erikoislaatuinen japanilaismiljardööri jatkaa poikkeuksellisia edesottamuksiaan – etsii ”elämänkumppania” kanssaan kuuhun

1:46
Japanilainen Maezawa tulee olemaan ensimmäinen avaruusturisti.

Eksentriseksikin kuvailtu japanilaismiljardööri Yusaku Maezawa, 44, on herättänyt jälleen ihmetystä kotimaassaan ja sen rajojen ulkopuolella. Poikamies näet etsii näet itselleen seuraa kuumatkalle.

Jokin aika sitten tyttöystävästään eronnut Mawzawa antaa kuutamoretkelle uuden määritelmän, sillä hän on jo valittu maailman ensimmäiseksi kuuturistiksi. Hänen on määrä matkustaa kuun ympäri vuonna 2023 SpaceX-yrityksen lennolla. Nyt mukaan tarvittaisiin vain miellyttävää naispuolista seuraa.

– Haluan löytää ”elämänkumppanin”. Tämän kumppanini kanssa haluan huutaa rakkauttamme ja maailman rauhaa ulkoavaruudesta, hän kirjoittaa.

Hakemus tarkempi kuin moneen työpaikkaan vaadittu

Maezawa on antanut naisesta tarkahkot vaatimukset. Tämän tulee olla yli 20-vuotias, valoisa persoona, joka on aina positiivinen, kiinnostunut lähtemään avaruuteen ja toivoo maailmanrauhaa. Hakemuksessa kysytään myös hakijan pituutta, työtä, harrastuksia ja erikoistaitoja. Hakemuksessa tulee hakijan on myös kuvailtava parhaita puoliaan, käsitystään Maezawasta sekä liittää mukaan kuva itsestään.

Koko prosessi on tarkoitus videoida dokumenttia varten. Dokumentin nimeksi on kaavailtu ”Full Moon Lovers” eli vapaasti suomennettuna Täysikuurakastavaiset.

Hakemuksen määräpäivä on 17. tammikuuta ja ratkaisun on määrä tulla maaliskuun lopussa.

Maezawa teki noin kahden miljardin omaisuutensa perustamallaan Zozotown-nettikaupalla.

Mawzawa on tunenttu myös arvotaiteen keräilijänä ja aiemmin kertoi suunnittelevansa lennättävänsä useita taiteilijoita kanssaan avaruuteen insiroidakseen uutta taidetta. Hän päätti myös jakaa netissä yli 9 miljoonaa dollaria jeneissä nähdäkseen, tekeekö raha onnelliseksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja