Häät peruttu! Näin Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan rakkaustarina eteni

Maisa Torppa:"Minulla on ensimmäistä kertaa mies, jonka kanssa on hauskaa" 8:00
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala vierailivat Huomenta Suomessa vuonna 2017.

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa ovat olleet yhdessä reilut kolme vuotta.

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala tiedotti tänään, että hänen ja mediapersoona Maisa Torpan häät on peruttu. Pariskunta oli kihloissa reilut kaksi vuotta.

Huhut Latvalan ja Torpan suhteesta alkoivat liikkua alkuvuonna 2016. Elokuussa 2016 Torppa vahvisti suhteen Instagramiin lisäämällään suloisella kuvalla, jossa hän suukottaa Latvalaa hellästi poskelle. Pian sen jälkeen pariskunta muutti saman katon alle.

Tammikuussa 2017 pariskunta vieraili Huomenta Suomessa kertomassa arjestaan. Tuolloin Torppa kertoi jättäneensä oman uransa taka-alalle tukeakseen miestään. Juhannuksena 2017 pariskunta meni kihloihin. 

Suhteensa aikana pariskunta julkaisi runsaasti kuvia romanttisia kuvia sosiaalisessa mediassa ja hehkutti avoimesti rakkauttaan.




Torppa julkaisi viimeisen romanttisen yhteiskuvan Instagramissa kaksi viikkoa sitten. 


Heinäkuussa 2019 Torppa kertoi Instagram-seuraajilleen, että kaikki on valmista pariskunnan häitä varten.

Pari viikkoa sitten Seiska-lehti uutisoi Torpan salarakkaasta. Nainen kiisti tiedon ja kertoi puolisonsa suhtautuvan asiaan rauhallisesti. 

– Jari-Matti on tästä vähiten järkyttynyt. Hänen mielestään nämä kirjoitukset ovat suurta pelleilyä, Torppa kertoi MTV Uutisille. 

Seiska-lehti uutisoi vastikään, että Torpan ja Latvalan vuodenvaihteen tienoille suunnitellut hääjuhlat olisi peruttu. Vielä eilen Torppa kommentoi MTV Uutisille, että häitä ei ole peruttu.

– Meillä on kaikki hyvin, Torppa totesi.

Jari-Matin ja Maisan satumainen rakkaustarina muuttui vuorokaudessa pettymykseksi - nyt kerrotaan viikon viihdepuheenaiheen tuoreimmat käänteet! 3:46

Lue myös:

    Uusimmat