Erikoishaastattelu: Game of Thrones -sarjan "Vuori" paljastaa suosikkihahmonsa: "Hän on minun kuningattareni"

Game of Thrones -sarjan Thor Björnsson omaa maailman vahvin mies -tittelin sekä vihreät, ekologiset arvot. 

Game of Thrones -sarjan tähti, Gregor "Vuori" Cleganea näyttelevä islantilainen Thor Björnsson aikoo osallistua tänä vuonna jälleen useisiin voimamieskilpailuihin sekä puolustaa Word's Strongest Man -titteliään. Hän kertoo olevansa kiitollinen läheisilleen kaikesta saamastaan tuesta, sillä hänen on täytynyt tehdä paljon uhrauksia pärjätäkseen voimamiehenä. 

– Olen saanut erittäin hyvät geenit, ja olen kiitollinen siitä. Mutta hyvät geenit eivät riitä, vaan tullakseen parhaaksi on tehtävä kovempaa työtä kuin luulisi edes olevan mahdollista ja pitää uhrata paljon, hän kuvailee. 

Björnsson nähdään tuttuun tapaan myös Game of Thrones -sarjan yhdeksännellä kaudella, jonka hän vihjaa olevan kerrassaan mahtava. Hän nimeää sarjasta suosikkihahmokseen kuningatar Cersei Lannisterin, jota näyttelee Lena Headey.

– Hän on minun kuningattareni, mutta myös erittäin mielenkiintoinen ja kompleksinen hahmo. 

Mies paljastaa, että hänet nähdään pian myös valkokankaan puolella. 

– Näyttelen elokuvassa nimeltä Kickboxer: Retaliation, jossa ovat mukana Christopher Lambert, Jean-Claude Van Damme ja Mike Tyson – muutamia mainitakseni. Lisäksi horisontissa on myös muita suuria projekteja, joista voin kertoa enemmän vasta myöhemmin, hän sanoo salaperäisenä.

Innokas luonnonsuojelija

Thor Björnsson tunnetaan näyttelijäntöidensä ja voimamieskilpailuidensa lisäksi innokkaana luonnonsuojelijana.

29-vuotias Björnsson on tehnyt yhteistyötä hiljattain esimerkiksi SodaStreamin kanssa.

– Islanti on yksi maailman "vihreimmistä" maista, joten olen iloinen voidessani työskennellä brändin kanssa, joka ei ole pelkästään tietoinen ympäristöstä, vaan pyrkii pitämään planeetan vihreänä ja lopettamaan kertakäyttöisten muovipullojen aiheuttaman saasteen.


Lue myös:

    Uusimmat