Mainos

Erikoinen veto: Ford ryhtyy myymään varaosia myös muihin autoihin

Oletko aina halunnut autoosi Fordin osia, mutta haaveidesi tiellä on ollut se, ettet aja Fordilla? Huoli pois, ratkaisu on tulossa!

Perinteikäs autovalmistaja Ford laajentaa asiakaspalveluosastoaan uudella Omnicraft-brändillä, joka tarjoaa Fordin varaosia myös muun merkkisiin autoihin.

Fordin mukaan osat ovat yhteensopivia jopa 90 prosenttiin kilpailijoiden autoista, mikä luonnollisesti mahdollistaa myynnin kasvattamisen.

– Nyt myös muut kuin Fordien omistajat pääsevät käsiksi laadukkaisiin osiin kilpailukykyisellä hinnalla, Fordin Frederiek Toney hehkuttaa.

Autojen varaosilla on noin 500 miljardin dollarin markkinat. Ford ei kertonut, millaista siivua se tavoittelee, mutta kertoi olevansa tyytyväinen, jos 10 vuoden päästä Omnicraftin osien myynti on 10–15 prosenttia sen omasta varaosamyynnistä. Ford toivoo ratkaisun lisäävän kiinnostusta myös sen autoja kohtaan.

Alkuun Omnicraft-brändättyjä osia tulee tarjolle Fordin ja sisarmerkki Lincolnin myymälöihin, joita on maailmanlaajuisesti yli 13 000.

***

1:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.