Erikoinen tempaus vanhustenkodissa: Ikäihmisten "joululahjatoive" heilutteli vyötään vauhdikkaasti ja riisuutui alushoususilleen

Iso-Britanniassa Bury St Edmundsissa päädyttiin piristämään vanhustenkodin asukkaita erikoisella tavalla: ikäihmiset saivat oman striptease -esityksen. Asiasta kertoo BBC.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun vanhuksille annettiin mahdollisuus esittää "joululahjatoiveita".

Hoitokodin henkilökunnan mukaan useimpien toiveena oli ollut matka rannalle tai iltapäivätee, mutta henkilökunta päätti yksissä tuumin toteuttaa vanhan rouvan pyynnön "strippaavasta palomiehestä".

Ratkaisu taisi osua oikeaan, sillä show oli menestys. Palomieheksi pukeutunut strippari heilutteli vyötään villisti ja riisui tämän jälkeen alushoususilleen.

– Minusta se oli mahtavaa. Toivoisin, että hän voisi käydä täällä joka päivä. Hän sai minut tuntemaan itseni nuoreksi jälleen. Nautin joka sekunnista, sanoi toiveen tehnyt rouva.

Glastonbury Court -hoitokodin johtaja Sharlene Van Tonderin mukaan elämä vanhustenkohdissa ei ole pelkkää kutomista ja TV:n katselua.

– Jokainen päivä voi olla erilainen ja hauska, Tonder toteaa.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja