Erika Vikmanin keikkabussin murrosta mittavat vahingot: "Takaovi on avattu rälläkällä"

8:10
Erika Vikman kertoo, mitä viime viikonloppuna oikein tapahtui

Laulaja Erika Vikman kertoi MTV Uutisten itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä viime viikonloppuna tapahtuneesta murrosta. 

Erika Vikman saapui hotelli Kämpissä kuvattavaan itsenäisyyspäivän etkot-lähetykseen upeassa tyylissä. Vikman kertoi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa, että hänen yhtyeensä keikkabussiin oli murtauduttu. 

Laulaja kuvaili MTV Uutiset Liven lähetykseksessä bändin roudanneen välineet yöksi bussiin keikan jälkeen.

– Bussi sitten jää aina yöksi johonkin. Se on ainoa paikka, jossa niitä kamoja voidaan pitää, hän kertaa.

Vikman oli omalla autolla, mutta sai aamulla puhelun. Varkaat veivät linja-autosta suuren määrän arvokasta musiikkilaitteistoa ja koko valaisinkaluston. Vikmanin mukaan vahingoissa voidaan puhua 100 000 eurosta. 

– Bussin takaovi on avattu rälläkällä ja sieltä on viety todella paljon tavaraa. Se oli vähän ikävä juttu. Ylipäätään se, että kajotaan toisten elinkeinoon, se on musta röyhkeyden huippu, Vikman kuvailee.

He suuntasivat kuitenkin keikalle Seinäjoelle. 

– Saatiin Portion Boys -bändiltä lainaksi kamoja ja Rytmikorjaamon henkilökunta auttoi meitä myös valmistelemaan se, että saatiin show kasaan, hän kertoo. 

– Vinkkejä on tullut, mutta ne eivät ole vielä johtaneet jäljille. Meillä on epäilyksiä, että tässä on jotkut oikeat ammattilaiset liikenteessä. Ehkä kamat on jo jossain rajan ulkopuolella kenties.

Jesse Kamras (2) LIVE
Seuraa tästä MTV Uutiset Liven itsenäisyyspäivän juhlalähetystä Hotel Kämpistä Linnan juhliin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja