Mainos

Erehtyisitkö sinä? Perhe koristeli kotinsa julkisivun jouluisella asetelmalla – ohikulkijat luulivat vaaratilanteeksi ja soittivat hätänumeroon

0:46

Perhe osallistui jouluvalokilpailuun asetelmalla, joka sai ohikulkijat kauhun valtaan Yhdysvalloissa. Kymmenkunta henkilöä soitti hätänumeroon.

Video: Miten sinä toimisit, jos näkisit tämän? Jouluasetelma sai ohikulkijat panikoimaan.

Texasilaismies ja tämän perhe koristelivat kotinsa julkisivun jouluksi. Pian Heerleinit saivat kuitenkin huomata, että kilpailua varten pystytetty asetelma herätti ohikulkijoissa ennemminkin kauhua kuin ihastusta, uutisoi CNN.

Perheen asetelma jäljittelee kohtausta elokuvasta: Joulupuu on kärvennetty. Kohtauksessa päähenkilö roikkuu talon katolta yritettyään ripustaa jouluvaloja. Heerleinit käyttivät asetelmassaan aidon kokoista nukkea.

Mies riensi apuun ja soitti hätänumeroon

Joidenkin mielestä asetelma oli turhankin realistinen. Perheen mukaan ainakin yksi henkilö on rientänyt apuun luultuaan nukkea oikeaksi ihmiseksi. Kyseinen mies ja kymmenisen muuta ovat soittaneet hätänumeroon nähtyään asetelman.

Tapahtuneen jälkeen perhe on lisännyt talonsa eteen kyltin, joka selittää koristelun todellisen luonteen huolestuneilla ohikulkijoille. Perhe aikoo antaa 500 euron arvoisen lahjakortin miehelle, joka yritti pelastaa mallinuken. Tämä on kiitollisuudenosoitus huolehtivaisesta toiminnasta. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja