Erehtyisitkö sinä? Perhe koristeli kotinsa julkisivun jouluisella asetelmalla – ohikulkijat luulivat vaaratilanteeksi ja soittivat hätänumeroon

Jouluasetelma sai ohikulkijat soittamaan hätänumeroon 0:46

Perhe osallistui jouluvalokilpailuun asetelmalla, joka sai ohikulkijat kauhun valtaan Yhdysvalloissa. Kymmenkunta henkilöä soitti hätänumeroon.

Video: Miten sinä toimisit, jos näkisit tämän? Jouluasetelma sai ohikulkijat panikoimaan.

Texasilaismies ja tämän perhe koristelivat kotinsa julkisivun jouluksi. Pian Heerleinit saivat kuitenkin huomata, että kilpailua varten pystytetty asetelma herätti ohikulkijoissa ennemminkin kauhua kuin ihastusta, uutisoi CNN.

Perheen asetelma jäljittelee kohtausta elokuvasta: Joulupuu on kärvennetty. Kohtauksessa päähenkilö roikkuu talon katolta yritettyään ripustaa jouluvaloja. Heerleinit käyttivät asetelmassaan aidon kokoista nukkea.

Mies riensi apuun ja soitti hätänumeroon

Joidenkin mielestä asetelma oli turhankin realistinen. Perheen mukaan ainakin yksi henkilö on rientänyt apuun luultuaan nukkea oikeaksi ihmiseksi. Kyseinen mies ja kymmenisen muuta ovat soittaneet hätänumeroon nähtyään asetelman.

Tapahtuneen jälkeen perhe on lisännyt talonsa eteen kyltin, joka selittää koristelun todellisen luonteen huolestuneilla ohikulkijoille. Perhe aikoo antaa 500 euron arvoisen lahjakortin miehelle, joka yritti pelastaa mallinuken. Tämä on kiitollisuudenosoitus huolehtivaisesta toiminnasta. 

Lue myös:

    Uusimmat