Mainos

Epätoivoinen isä päätyi tatuoimaan kaksosensa: ”Heitä on mahdotonta erottaa toisistaan”

Näiden identtisten kaksosten vanhemmilla on erityislaatuinen ongelma. Heidän lapsiaan on nimittäin mahdotonta erottaa toisistaan.

Identtisten kaksospoikien vanhemmat kamppailevat erikoisen ongelman parissa. Heidän identtiset kaksospoikansa näyttävät niin samoilta, että heitä on lähes mahdotonta erottaa toisistaan.

Toinen pojista sairastaa harvinaista sairautta, jonka vuoksi häntä pitää lääkitä neljän tunnin välein. Lääkkeen päätyminen väärälle lapselle voisi muodostua kohtalokkaaksi. Tämän ongelman vuoksi vanhemmat päätyivät ratkaisuun, joka on herättänyt paljon keskustelua muiden vanhempien keskuudessa.

Lasten sekoittuminen vei pojan sairaalahoitoon

Yksivuotiaiden lasten erottaminen toisistaan muodostui vaikeaksi jopa lasten vanhemmille. Tuntemattomana pysyvä isä päätyikin pyytämään apua netin keskustelupalstalta, jossa hän avautui perheen erikoisesta ongelmasta.

Tähän mennessä vanhemmat olivat merkanneet lääkitystä vaativan lapsen käsivarteen kynällä pienen merkin. Tilanne kärjistyi, kun isoäitinsä luona hoidossa olleet pojat oli kylvetetty. Merkki oli kulunut ja isoäiti päätyi antamaan lääkettä väärälle pojalle. Lääkkeestä riippuvainen poika joutui lopulta sairaalaan, jossa hän joutui viettämään lähes viikon.

– Tämä on äärimmäisen vakava tilanne, enkä halua ottaa riskiä uudelleen. Lapset ovat menneet sekaisin myös meiltä, mutta tilanne ei ole koskaan äitynyt näin pahaksi, mies kirjoittaa keskustelupalstalle.

Vanhemmat kaipasivat tilanteeseen pysyvämpää ratkaisua

Vanhemmat ovat kokeilleet myös leikata lasten hiukset eri tavalla sekä pukea heille erilaisia vaatteita. Myös kynsilakka ja rannerenkaat ovat olleet kokeilussa, mutta vanhemmat kaipasivat tilanteeseen pysyvämpää ratkaisua.

Avuliaiden ihmisten avulla he päätyivät kahteen vaihtoehtoon, joilla tilanne saataisiin ratkaistua. Lääkitystä vaativa poika merkattaisiin joko tatuoinnilla tai korvalävistyksellä. Lävistyksen pelättiin aiheuttavan kuitenkin tarpeetonta huomiota, joten tatuointi päätyi varteen otettavaksi vaihtoehdoksi. Tatuointi päätettiin pitää mahdollisimman pienenä ja sijoittaa paikkaan, josta sitä olisi vaikea huomata.

Ongelman kanssa kamppailut mies ei palannut keskustelupalstalle kertomaan, kuinka tatuointikokemus lopulta sujui.

Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.