Mainos

Epäily: Juopunut nainen rysäytti varastetulla maasturilla perään – pienempi auto suistui päin valopylvästä, kaksi sairaalaan

Kalajoella sattui varhain perjantaiaamuna onnettomuus, jonka seurauksena kaksi miestä toimitettiin sairaalahoitoon. Onnettomuuden aiheuttajaksi epäillään juopunutta naiskuljettajaa.

Onnettomuus sattui Kalajoen Himangalla valtatie 8:lla. Todistajien ja tapahtumapaikalla olleiden jälkien perusteella ilmeni, että henkilöauto oli tullut Himangan suunnasta kohti Kalajokea, kun takaa tullut maastoauto oli törmännyt kovemmalla nopeudella sen takaosaan.

Maastoauto oli pysynyt tiellä, kun taas pienempi henkilöauto oli suistunut ojaan ja törmännyt valaisinpylvääseen. Autossa olleista kahdesta ulkomaalaisesta miehestä toinen oli päässyt omin voimin ulos, mutta toinen saatiin ulos vasta pelastuslaitoksen irrotettua auton katon.

Molemmat miehet toimitettiin Ouluun sairaalahoitoon. Toinen miehistä oli tajuttomana.

Autoon törmänneen maasturin naiskuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.