Lisätietoja Sievin hurjasta ulosajosta: Moottori irtosi rytäkässä ja kaikki kyydissä olleet loukkaantuivat, kuljettajalla ei voimassa olevaa ajokorttia

Neljä ihmistä loukkaantui henkilöauton rajussa ulosajossa varhain aamulla Sievissä Pohjois-Pohjanmaalla.

Poliisi kertoo henkilöauton suistuneen tieltä mutkassa Kajaanintiellä ennen aamukuutta.

Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kaikki osalliset loukkaantuivat. Alustavan tiedon mukaan ainakin yhden epäillään loukkaantuneen vakavasti. Heidät kaikki kuljetettiin ambulansseilla jatkohoitoon. Osa Kokkolaan ja osa Oysiin. Tapahtumahetkellä satoi runsaasti lunta, joten keliolosuhteet olivat haastavat.

Auton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan, jolloin auto oli jatkanut matkaa kaistan yli ojaan ja törmännyt puuhun. Auto jatkoi matkaansa vielä törmäyksen jälkeen ja kaatoi matkalla myös valopylvään. Pohjanmaan poliisi kertoo, että autosta oli irronnut moottori, joka löytyi tieltä.

Hälytys tuli kello 5.22. Tapahtumapaikalle lähetettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä, ensivasteen yksiköitä sekä poliisipartio.

Henkilöautoa kuljettaneella henkilöllä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta ulosajossa. Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä vammantuottamuksena.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja