Entiseltä huippuhyökkääjältä hupaisa teoria Erling Haalandin alkuperästä – "Mitä muiden pelaajien osia tiedemies on antanut hänelle?"

Manchester Cityn Erling Braut Haaland on ollut hirmuisessa vireessä tällä kaudella. Entinen hyökkääjä Chris Sutton vitsaili Daily Mailin haastattelussa koomisesta teoriasta liittyen norjalaisen alkuperään.

22-vuotias Haaland oli ennen keskiviikko-iltaa tehnyt 17 maalia 11 ottelussa. Näistä kolme maalia on tullut kahdessa pelissä Mestarien liigassa ja 14 kahdeksassa Valioliigan kamppailussa. Haaland on saanut valtavasti ylistystä ja välillä ylisanojen löytäminen on ollut hankalaa.

Celticissä ja Blackburnissa maaleja tehtaillut Sutton nosti Daily Mailin keskiviikon lehtiversiossa esille hupaisan teorian norjalaisen alkuperästä.

– Pidän teoriasta, jossa Haalandin loi laboratoriossa hullu tiedemies, joka halusi luoda täydellisen hyökkääjän, jalkapalloasiantuntijana nykyään toimiva Sutton kirjoitti.

– Mitä muiden pelaajien osia tiedemies on antanut hänelle? Ferenc Puskasin vasemman jalan? Cristiano Ronaldon voiman? Gareth Balen nopeuden? Zlatan Ibrahimovicin kekseliäisyyden? Alan Shearerin henkisen vahvuuden? Tiedemies vaikuttaa myös lisänneen osan Teräsmiehen fysiikasta ja Hämähäkkimiehen vaistoista, Sutton totesi.

Katso pääkuvan videolta Cityn murskavoiton maalikooste ja Haalandin tuoreimmat osumat. 

Lue myös:

    Uusimmat